Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van szeretője fiúk lányok válaszát is várom? Kor? Mi okból tartotok szeretőt?
Én egy ideig egy idősebb pasi szeretője voltam. Több oka is van, hogy miért. Egyrészt a korombeli pasik csak magukkal vannak elfoglalva, ő pedig figyelt rám érdekelte, hogy ki vagyok és sokszor órákat beszélgettünk még mielőtt bármi kialakult volna.
Tudtam, hogy tetszem neki, de én kezdeményeztem végül, mert nem hiszem, hogy ő lépett volna. A kezdeményezés annyiból állt, hogy megsimogattam a karját. Abból már tudta.
Az ágyban elképesztő volt, minden elképzelésemet felülmúlta.
Sajnálom, hogy vége lett. Még most is gondolok rá, hogy milyen volt vele.
A mostani pasim, aki "társadalmilag elfogadható", a nyomába sem ér.
Hogy ő miért tartott szeretőt? Szerintem először a kalandvágy vagy a vadászösztön hajtotta. De nagyon jól kijöttünk, így nem csak egyszeri alkalom lett. Problémák, játszmák és sértődések nélkül, kb semmi felelősség, semmi teher, csak az élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!