Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erkölcsileg rendben van? (21/L)
Figyelt kérdés
Egyrégi jó fiú barátomról kiderült hogy lábfétises, és azt mondta vesz nekem cipőket ha fotózhatja benne a lábam. Ez kihasználás lenne, ha belemennék? :/2018. aug. 13. 17:52
11/19 anonim válasza:
Nincs rendben erkölcsileg az, hogy olyanokat súgall a világ egy része, meg ilyenek, hogy 21 évesen is ilyen kérdéseket teszel fel és azt hiszed, hogy gond lenne ezzel.
Gond akkor van, ha nem bírod a gyereket, vagy hle, vagy ilyesmi, vagy ha nem szimpi, vagy ha felkért ezzel keringőre is és azt mondtad neki, nem pedig mást, ha tényleg nem akarsz mást, stbstbstb
12/19 anonim válasza:
Arra h nem lenne kihasználás
3-as voltam
13/19 anonim válasza:
Én itt nem látok semmilyen problémát. Ő nyer, te nyersz. Szimpla üzlet.:D
15/19 anonim válasza:
Pont a lábáról fogják a nőt beazonósitani
16/19 anonim válasza:
Ilyenben már volt nekem is reszem,csak a bizalmon múlik az egész,ennyi!De ha jól ismered,hajrá!
17/19 anonim válasza:
Ezért cipőt venni valakinek? Szerintem ha megkérte volna, hogy lefotózza a lábadat csak úgy simán, akkor már régen belementél volna. De így, hogy ellenszolgáltatás is fel lett ajánlva feleslegesen, már megy a gyanakvás és a lelkiismereti probléma. Ha odamész az utcán egy lányhoz és megkéred, hogy lefotózzad a többség simán belemegy. Ott még ilyen régi ismeretség sincs. Múltkor vitatkoztunk az egyik haverommal egy lány seggéről. Nekem vágta, hogy akkor mondjam meg milyen a jó segg! Így hirtelenjében semmilyen ismert példát nem tudtam felhozni. 2 nappal később mentem haza a munkából és a Népligetnél várt egy lány eszméletlen jó seggel. Elmondtam neki a történetet és, hogy példának kell a fotó és a gúnyos, gyanakvó kezdeti mosoly ellenére belement. Aztán megköszöntem és simán mentem tovább a dolgomra. Mondtam, hogy nem akarok semmi mást. De ez egyfajta bók is. De egy láb lefotózásában még ennyi sincs és az is bók, tehát jól esik a lányoknak.
18/19 anonim válasza:
17-es szep kis történet volt,azert ah se mindegy ki megy oda 1csajhoz hogy a seg.get le akarja fotózni,nyilvan 1jóképű pasinak lehet,de egy pattanasos 130kilós sracnak mar nem fogja engedni 10/8 vagy 9 lany sem!Ennyi
19/19 anonim válasza:
Én se értem amúgy, hogy miért jó neki az, hogy ezért cipőt vesz. Én minimum azt mondtam volna, hogy cserébe szeretném párszor megpuszilni a lábát. A lány részéről még abban sincs semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!