Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez erkölcsileg rendben van? (21/L)
Nézd, neki jó, mert nézheti/fotózhatja a lábad.
És neked is jó, mert kapsz cipőket.
Kölcsönös a dolog. Nincs benne semmi kihasználás.
#1 és #3 Ti mire írtatok “nem”-et? Arra hogy erkölcsileg rendben van, vagy arra, hogy kihasználás lenne-e?
#4 A lábát fotózza, nem teljes alakos aktot csinál.
Ha abból a szempontból kérdezed, hogy ez nagyon enyhe foka e annak, hogy prostituálod magad, akkor egyáltalán nem. Nagyon messze áll tőle, ilyen szempontból ebben semmi nincs.
Viszont abból a szempontból, hogy kihasználod a szerencsétlenségét már neccesebb. Jó, magának keresi a bajt, de akkor is. Ez kicsit olyan mintha lenne egy 10000 forintot érő bútorom, ami megtetszik egy nyugdíjas ismerősömnek és egyből 20-at ajánlana érte és én belemennék. Nekem nem lenne hozzá szívem.
Persze itt most bejön az a része is, hogy a gyereket sem kell annyira sajnálni. Egy ilyen ajánlat után azért kibújt a szög a zsákból. Szóval annyira nem jófiú ez a te haverod
Szerintem rendben van és nem kihasználás.
Ha nem zavar, hogy ez őt felizgatja ő pedig a fölös pénzét költi a cipőkre akkor senkinek nem származik belőle semmi baja úgyhogy miért ne?
26F
8-as válaszolót csak annyival egészíteném ki, hogy vannak olyan modellek is ugye, akik valamelyik üzletnek dolgoznak. Itt nem csak pénzt kapnak a modellek, de van lehetőség elvinni azt a ruhadarabot, amiben le vagy fotózva, vagy pedig kedvezményesen vásárolhatnak a modellek a cégtől.
egyébként, ha téged ez zavarna, akkor mond meg neki, hogy lefényképezheti, de nem tartod meg a cipőt, vagy pedig csak olyat válasszatok közösen ami neked is bejön és akkor fele-fele arányban kifizetitek közösen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!