Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik a férjük mellett szeretőt tartotok, hogy oldjátok meg a kettőt? 26/n
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 11:20
31/35 anonim válasza:
Valaki magyarazza mar el nekem legyszi, hogy mi a gerinctelenseg abban, ha valaki egyutt lakik egy pasival, aki hozza se nyul evek ota, semmifele testi kozeledes nincs, mert a pasi nem tart igenyt ra, kvazi ugy elnek egyutt, mint a testverek, es a no ezert egy masik pasival szerelembe esik, es csak es kizarolag vele szexualis, es szerelmi viszonyt tart fenn, de nem borit hazassagot a gyerekek miatt?! Ebben mi a franc gerinctelenseg van? Mert ha a ferjevel is dug, meg vele is van lelki kotelek, es ugy kavar felre, az oke, az gerinctelenseg, de ez?!
32/35 A kérdező kommentje:
A hosszú házasság titka az, hogy nem kell elválni.
2018. aug. 13. 19:46
33/35 anonim válasza:
4-es vagyok
Soha senki nem tudja meg hogy szeretőm van mert totális a diszkréció, se barátok se szomszéd ... senki.
A férjemet nem kívánom évek óta. Rosszul vagyok ha nlha, nagyritkán szexuálisan közeledik, ha le kellene vele feküdnöm abban nekem semmi öröm nem lenne, egyszerűen nem gerjedek rá. Az olyan nőkről pedig megvan a véleményem akik "na gyere apukám, kapsz 10 percet" címszóval rakja szét a lábát.
Ha senki nem tudja akkor kit bánatnék vele? Más lenne ha az egyik fél fecsegne és kiderülne. Ezért kell jól választani szeretőt.
34/35 anonim válasza:
Ha annyira nem tud a férjed semmit, miért rak rád nyomkövetőt? És nem gyanús neki hogy órákig vagy egy bevásárló központban? :D
35/35 OneGirlOne válasza:
Nekem hiába van barátom,minden fiút megnezek.Mas fiúkkal beszélek és neha találkozom is velük.Nem tehetek róla,ilyen vagyok.Es a nyilvános oldalakra nem is szeretem kitenni eppen azért hogy más fiukat ez ne akadalyozzon.A barátom szinte mindent tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!