Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik a férjük mellett szeretőt tartotok, hogy
oldjátok meg a kettőt? 26/n
De az említett példákban a rokonaimnak volt gyerekük. Testvér, unokatestvér. Egy rossz kapcsolatnak ugyan úgy megissza a gyerek is a levét. Még nincsenek veszekedések, de mi van ha kiderül. Akkor már nem ilyen lesz a viszony és azt is igencsak megérzi majd a gyerek. Nem beszélve a példamutatásról, bár persze nyilván nem törvényszerű korántsem, hogy olyan lesz majd a gyerek is. Elhanyagolásról meg annyit, hogy ha elhanyagol a testvéred, akkor keresel egy másikat rögtön?
2018. aug. 13. 15:09
22/35 A kérdező kommentje:
Sok aggszűz. D Fogalmatok sincs semmiről.
23/35 anonim válasza:
Tételezzük fel,hogy elhagyja a férjet, összeáll a szeretővel. Decegy idő után őt is csalja,vl elhagyja. Aztán őt is, meg a következőt is. A gyerek mire felnőne lenne 30 mostohaapja. Jobb ez így. Egy apa egy anya, aki néha félrenéz.
2018. aug. 13. 15:39
Nem lenne 30 apja könyörgöm. Ha ilyen vagy, akkor nem lesz mostoha apja. Neveled a gyereket, közösen az apjával, csak nem együtt élve és közben tarthatsz annyi szeretőt amennyit akarsz. Saját szememmel látom, hogy nem ördögtől való dolog. Ha meg botrány lesz a megcsalásból annak következményeiről szintén tudom, hogy milyen ártalmas tapasztalatból.
A kérdezőnek a megnyilvánulása meg olyan szinten van mint egy szenny video kommentje. Van egy ritka primitív antiszemita "zenei" video. Magyar zsidófigyelő 1-2-3-4. Nyilván valóan leírhatatlan alacsony szintről beszélünk. Az egyik komment: "Akinek ez nem tetszik, az b**sza meg a zsidó k anyját!" Mert hát nem nyilvánvaló, hogy csak egy zsidónak nem tetszhet ez???
Mert csak egy szűz nem úgy gondolkozik, érez és áll hozzá mint te igaz? Valójában ezzel írtad le magad igazán. Lehetetlennek gondolom, hogy ezek után ne ítélkezzek. Mellesleg velem szemben ül a 3 gyermekes kollégám és a fejét fogta mikor ezt felolvastam.
2018. aug. 13. 16:02
Kedves Kérdező! Ugyanebben a cipőben vagyok én is, csak épp 35 évesen. Nincs veszekedés, bántalmazás, csak zéró szex évek óta. Komolyan mondom, ezt leszámítva teljesen jól és békében élünk, de nekem már nagyon hiányzott a testiség, amit tőle nem kapok meg, hiába bármennyi próbálkozás, beszélgetés. Én sem borítok, s nem azért mert el lennék tartva, nagyon nem. Viszont megoldottam máshogy. Nem fogok itt magyarázkodni most senkinek, én sem vagyok büszke magamra, de jelenleg így élek már másfél éve.
2018. aug. 13. 16:32
26/35 A kérdező kommentje:
Utolsó lehetca palid impotens. Én szoktam a férjemmel is .
25-ös vagyok. Nem az, hidd el. "Viccelődtem" is magamban azon, hogy gyakorlatilag férjnél vagyok, mégis monogám szexuális életem van. Ez van, így alakult.
2018. aug. 13. 16:48
Na csak nem sikerült megfogalmaznom. :) Szóval az az ellentmondás, hogy szeretőm és férjem is van, mégis monogám a szexuális életem. Csak sikerült leírnom.
2018. aug. 13. 16:50
Azért ez elég nagy gerinctelenség
2018. aug. 13. 17:08
30/35 A kérdező kommentje:
Az sem túl gerinces, hogy hazajön a munkából, leül a TV elé, vagy elmegy a haverokkal, én meg hazajövök a munkából, főzök, takarítok,gyerekekkel vagyok.
Kapcsolódó kérdések: