Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik a férjük mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik a férjük mellett szeretőt tartotok, hogy oldjátok meg a kettőt? 26/n

Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 11:20
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Igen, a kérdés nem ez volt. A négyesnél a pont. Egyedül ő válaszolt érdemben. Nem hiszem hogy a válás jobb lenne, két gyerekkel, lakáshitellel. A férjemet a családot is kiszolgálom. De nekem is jólesik a kényeztetés. Fiatalabb már nem leszek.
2018. aug. 13. 12:46
 12/35 anonim ***** válasza:
65%
4-es vagyok. Erről bezsélek, én megértelek. Elmegy az idő miközben sok mindenről lemaradsz. Egy kis kaland miatt még nem kell válni.
2018. aug. 13. 12:51
 13/35 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2018. aug. 13. 12:58
 14/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a priviket, de nem itt keresek partnert. Az meg van. Csak a diszkréció számít.
2018. aug. 13. 12:59
 15/35 anonim ***** válasza:
47%
A neten lehet találni. Érdemes nős pasit választani, mert azoknak szintén érdeke, hogy ne legyen lebukás.
2018. aug. 13. 13:08
 16/35 A kérdező kommentje:
Előzőnek! Most írtam hogy az ember megvan. Nem ismizek neten. Hús vér emberekkel ismerkedem. Nem is válok néhány pásztoróra miatt.
2018. aug. 13. 13:13
 17/35 anonim ***** válasza:
70%

October15 alomvilagban el. Hagyjatok ra. A 4-es viszont kemeny racionalista csaj es ami kell neki megoldja. ;-)

Kerdezo: vele csevegj, tanulj.

2018. aug. 13. 13:25
 18/35 A kérdező kommentje:
Nem is értem miért jobb megoldás a válás. Felrúgni mindent, gyerekeket, lakást, családot. Ez csak egy kis kaland.
2018. aug. 13. 13:33
 19/35 anonim ***** válasza:
49%

Felesleges ezzel burkolózni, hogy nem ad meg mindent. Férjhez mentél. Nem megyek férjhez, ha nem stimmelnek a dolgok. Vagyis később romlott el. Akkor pedig magadban is keresned kéne a hibát. Önkritikát gyakorló nővel én még az életemben nem találkoztam.

Testvérem, lány barátom is megcsalják a másikat, ha minden klappol akkor is.

E mellett meg lehet őszintének lenni és szakítani. Vagy értelmesebb hozzáállás, hogy megbeszélni és megpróbálni megoldani a problémákat. Ha meg elmúltak az érzelmek, akkor is szakítani kell. Rokonaim példáját is fel tudnám hozni, hogy értelmes emberek el tudnak válni szépen is, ha elmúltak az érzelmek és vagy valamelyik fél sajnos beleszeretett másba.

Pont a diszkrécióról beszéltek és, hogy ezt meglehet oldani. Éppen ezért szoktam mondani, hogy tudomásom szerint még nem csaltak meg. De attól még, hogy nem tudok róla lehetséges, hogy megcsaltak. Továbbá, ha egy férfi ismerősöm csal meg valakit is ugyan annyira bosszant és felháborít. Maga a hazugság ténye, hogy nem tisztelem a másikat és hülyére veszem. Ráadásul összejött vele, akit alapból nem tisztelek azzal nem jövök össze. Vagyis akkor minden embert ennyire tisztel. Ezek után ne legyen meg róla a véleményem? Pláne, hogy kizárólag másra tolja át a felelősséget. Aztán meg ilyenekkel jön, hogy a megcsalt férfiak állnak így hozzá...

Ilyeneknek mint te minek párkapcsolat, meg házasság egyáltalán? Nem baj, ha neked nem jön be, de akkor nem kell erőltetni

2018. aug. 13. 14:39
 20/35 A kérdező kommentje:
Az utolsónak nincsenek gyerekei. A válást csak a gyerekek sínylik meg. Úgy nem lehet válni, hogy a gyerek ne sérüljön. Később is, amikor lesz mostohaapa, mostohatestvér. Ezért nem válok. Nem vagyok bántalmazott, csak elhanyagolt. Nincsenek veszekedések, talán éppen azért, mert a kalandok izgik, és feszültség oldóak.
2018. aug. 13. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!