Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet ritka az olyan férfi, aki nem várja el a szopást (és se nem szakít a hiánya miatt, se nem lép félre)?
Ha kiveri a labaival, akkor annak jobban is orulok, mintha szimpan leszopna. Egyebkent is, eleg kitarto vagyok, ergo ahhoz, h valaki elvezesig szopjon, kell, hogy legyen kitartasa. Az kell, hogy ne gorcsoljon az allkapcsa es birja folyamatosan egy bo fel oran at.
Mivel van egy eleg massziv labfetisem, igy mindketten jobban jarunk, ha a puha talpacskaival veri ki nekem ;)
Mi lenne, ha elolvasnád a válaszokat és meglátnád, hogy már válaszoltak a kérdésedre?
De játszd csak a hisztérikát! Mutasd csak meg magad! Láthatod, hogy az itt jelentkező kis szánalmas, kiéhezett gyerekeknek, akik bármire hajlandók már a szexért még kellesz.
Néha jól esik de nem várom el. Semmiképp sem szakítanék emiatt, de ez az én felfogásom.
35F
Látom én, hogy vannak, akik képesek értelmes választ adni, meg azt is, hogy egyeseknek tényleg elég ennyi ahhoz, hogy mérhetetlen ellenszenvet váltsak ki belőlük és elküldjenek kb. az anyámba, ilyen vagy te is. Egyébként a normális hozzászólásokért hálás vagyok, ha ez megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!