Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barát akkor is barát ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barát akkor is barát ha beteszi? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
30N
2018. aug. 9. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
leszek a barátod
2018. aug. 9. 16:09
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem hinném, hogy jót tesz a barátságnak, ha lefekszik egymással két barát. Onnantól megváltozik a kettejük kapcsolata és nem biztos, hogy jó irányba. Ezért necces az ilyesmi egy nő és egy férfi között. 32/F
2018. aug. 9. 16:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Barátság extrákkal.
2018. aug. 9. 16:25
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Az már nem barát onnantól. Nekem is volt lány "barátom". Leginkább én viselkedtem barátként. Nem is tudom, hogy de egy párszor felmerült ez a kérdés és teljes egyetértés volt, hogy semmi nincs köztünk. Az igazság az, hogy én hazudtam mikor nekem kellett a külsejéről beszélni. Nem sokat, csak egy kicsit, mivel nekem egyáltalán nem tetszett a lány. Az, hogy én neki igen az nem volt kérdés. Később együtt is laktunk és egyszer mikor ivott, akkor kibújt a szög a zsákból. Alapból nem akart volna semmit, de az akkor is örök szálka volt a szemében, hogy én nem akarnék tőle semmit, meg nem találom olyan vonzónak. Így részegen majdnem sírva fakadt. Amúgy kb. a férfiak 90%-a meg akarta volna hágni, de úgy hogy egyszerűen nem bírtak magukkal, én nem értettem mit láttak benne.

A lényeg, hogy ez volt az első élmény ami miatt nem hiszek férfi és nő közötti barátságban. Az egyik fél szinte mindig többet akar valahol belül. A másik, hogy egy férfinek más az értékrendje és jelleme mint egy nőnek. A kettő közötti különbség csak a haverság szintjéig áthidalható. A barátsághoz túl nagy a különbség.

2018. aug. 9. 16:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha én vagyok az a barát, akkor természetesen igen! ;)
2018. aug. 9. 16:59
 6/14 anonim ***** válasza:

Igen az csak kicsit más értelemben. Nem biztos hogy ezt kifejezésekkel kategorizálni kéne. Nincs értelme ha minden más tekintetben a helyén vannak a dolgok. De egy ilyen lány barát akinek be lehet tenni nekem is kéne. :D Sok gondom megoldódna. :D

35F

2018. aug. 9. 17:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt sem tudják, hogy nézek ki de már privát írogatnak, hogy betennék meg barátkozzunk.😆😆😆
2018. aug. 9. 18:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy ferfinal semmi nem valtozik ha ez megesik. Ne aggodj emiatt, huzd magadra a sracot kerdezo. Csak tisztazd vele hogy lenyeled-e a vegen vagy kikopod, ne lepodjon meg. Ok?
2018. aug. 9. 18:25
 9/14 anonim ***** válasza:

Igen. 40f

A barát az mindig barát marad.

2018. aug. 9. 19:18
 10/14 A kérdező kommentje:
#8 Nekem nincs ilyen barátom és nem is kell. Ha belemennék már nem lenne barát. Utána nem tudnék barátkozni vele mint előtte.
2018. aug. 9. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!