Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog egy lánytól? [TÖBBI LENT]
Megismerkedtem egy lánnyal(körülbelül 2 éve jóba vagyunk), és elég fura perverziója van. Nagyon gyönyörű és jó alakja is van, gondolni se mertem volna hogy erre lenne képes. Amikor oda került volna a sor hogy lefeküdjünk, elmondott nekem valamit.
Nem szeret dugni, orális szexet se szereti (ha ő nekem , vagy én neki csinálom akkor se szereti) Semmi féle szexuális kapcsolatot nem akar teremteni egy fiúval se(hüvelyi,anális,és orális együttlét teljes mértékben kizárva nála). És szűz is, valóban.
Egy vágya van, amit ő élvez , az pedig az, hogy megdugjon egy fiút. ( Lányként, egy fiút , !análisan!) Semmi másban nem leli örömét. Nagyon kár érte, mert mint mondtam egy gyönyörű, nagyon jó alakkal rendelkező lányról van szó.
Ez az egész fejben dől el? Vagy mi váltotta ezt ki belőle? Hetero, lányok iránt semmi érdeklődése! De sajnos ez eléggé megrontotta a kapcsolatunkat, mert én őszintén megbeszéltem vele, hogy bármit , tényleg bármit, de az az egy ki van zárva. Ez neki elég rosszul esett, és már napok óta nem beszéltünk. Ti mit csinálnátok az én helyemben?
igazival! olvass a sorok között!
"Semmi féle szexuális kapcsolatot nem akar teremteni egy fiúval se(hüvelyi,anális,és orális együttlét teljes mértékben kizárva nála). "
De-de, akar análist, csak ő téged... :D Ha komolyan érdekel, készítsd a sikosítót, és pucsíts.. Ha nem akarsz a kedvére tenni (ez is érthető), akkor váljanak el az útjaitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!