Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, hogy érzelmek nélkül csak a szex miatt megcsalnám a párom?
Normálisnak nem nevezném, de ahogy az első írja, vaj szinte mindenki füle mögött van.
Jó lenne ismerni konkrétabban a dolgot, mert megcsalás és megcsalás között is van különbség.
Otthagynál egy jól működő kapcsolatot egy kis szórakozás miatt?
Nem normális egyébként, amint előttem is írták, undorító dolog. Ha kísérletezni akarsz, szakits a barátnőddel. Az a legtisztább...
Nem derül ki a nemed a kérdésből, de ha ezt megteszed, akkor nem vagy férfi/nő, csak egy kanos sefggej, vagy egy buta tehén...
Lesz itt a válaszolók közt aki soha nem tenné.Van ki megtette,de megváltozott,de téged már elítél, és van ki meg is tette és meg is fogja tenni később is és helyesli a döntésed,mert azt mondja,egyszer élünk.
Az előzményeket,miértet csak te ismered köztünk.
Lehet jobb volna előbb ezt megbeszélni,vagy szakítani és utána a másik.Lehet hogy minden más teljesen jó és nem akarsz szakítani,de nuku sex,vagy k.szar az is ami van.
Tedd ha a lelkiismereteddel és lebukás esetén a pároddal is eltudsz számolni utána.
Én minden barátnőmet megcsaltam,pedig volt jó pár.Azt is akit szerettem.Volt kit a legjobb barátnőjével,húgával ,nővérével.
Én a farkamnak,ők a puncijuknak nem tudtak, akartak,parancsolni.Mindenki megkapta amit akart.
Én elég későn jöttem rá,hogy ez nem mehet így tovább.
35 évesen Megnősültem és ekkor már tudatosult bennem,hogy ennek véget vetek.
A többi rád van bízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!