Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségére is feláll neki egy csókolózástól?
Nekem egy pillantás is elég hozzá, pedig több évtizede vagyunk együtt. Hozzá se kell érnem, hogy betonkemény legyen. Napi 7x is képes rá.
Én nem gondolom, hogy azért van, mert én olyan nagyon jó vagyok. Egyszerűen csak sokkal nagyobb az ilyen pasik étvágya, és valószínű, hogy anyucit is megreszeli otthon, mielőtt veled találkozna. A legnagyobb naívság azt gondolni, hogy egy szeretőhöz járó pasi otthon nem kap semmit. Persze biztos van olyan is, de az esetek nagyobbik felében otthon is teljesít rendesen.
15-ös,mert fáj nekik az igazság!
Azösszes gusztustalan ribi azzal ámítja magát,hogy "otthon nem kap meg mindent,én jobb vagyok és ezért jön hozzám". Abba egyik se gondol,hogy jobb lenne akkor nem csak a p.nciját használná,hanem társa lenne.
Negyvenes ember felesége jó eséllyel 30-50 közt valahol.
Ha te egy feszes kis 18-20 éves cica vagy akkor csak rád néznek és feláll. A csóktól meg simán.
Nyilván ha a felesége erotikusan csókolná meg akkor felállna arra is de általában azok a feleségek már nem annyira virgoncok, és érzékiek...
Pont ezért is tart szeretőt az ilyen pasi.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!