Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban a fiúknak már a csókolózástól is feláll a péniszük?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ha csokólózunk a barátommal sose érzem hogy kicsit is felizgulna rám mm ott lennt,pedig a méretével nincs semmi gond. Élvezi a csókot általába ahogy visszacsokol tudom, de furi hogy én eszméletlenül nedves tudok lenni ha egy picit belelendülünk, és rá meg semmi hatással nincs..pedig olyan jól esne:(:(
Nálatok hogy van ez?
2010. jan. 11. 14:06
1/14 anonim válasza:
Nekem attól is feláll legtöbször.
2/14 anonim válasza:
De add oda neki a puncidat h azzal csókolózzon akkor biztos fel fog neki állni.
3/14 anonim válasza:
Lehet, hogy gátlásos e téren. Nem jelent semmit. Persze jobb lenne, ha felállna neki, akkor lenne minden rendben. De ha nem áll fel, az még nem jelenti, hogy baj van, vagy nem szeret.
4/14 anonim válasza:
Egy 10mp-nél hosszabb nyelvelés és már majd kiszaggatja a gatyát :)
5/14 anonim válasza:
kezd el neki simogatni a ..át xD ha attól nemáll fel neki, akk vmi probléma van
8/14 anonim válasza:
ha van mögötte egy kicsike érzelem is, akk tutira felfog neki állni. de valsz még akkor is ha nem is szeret csak megakar fektetni. ha minden szándék és érzelem nélkül csókolózik úgy hogy mégcsak fel se áll, akkor nemtudom mér csinálja...
9/14 anonim válasza:
Lehet, a barátnőm csókol ennyire vágykeltően, de velem nem egyszer előfordult, hogy működésbe lépett a bré, mikor megcsókolt..
10/14 anonim válasza:
Nekem már attól is feláll,ha a közelemben van...ha elkezdünk csókolózni,akkor nem sokszor van megállás,a folytatást pedig a fantáziádra bízom.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!