Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban a fiúknak már a csókolózástól is feláll a péniszük?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ha csokólózunk a barátommal sose érzem hogy kicsit is felizgulna rám mm ott lennt,pedig a méretével nincs semmi gond. Élvezi a csókot általába ahogy visszacsokol tudom, de furi hogy én eszméletlenül nedves tudok lenni ha egy picit belelendülünk, és rá meg semmi hatással nincs..pedig olyan jól esne:(:(
Nálatok hogy van ez?
2010. jan. 11. 14:06
11/14 anonim válasza:
A barátomnak igen. Ha egy kicsit szenvedélyesebben csókolom meg (szóval nem egy sima puszi a szájára:)) akkor érzem a hatását ha odanézek vagy megsimogatom a nadrágon keresztül:)
12/14 anonim válasza:
Nekem se szokott felállni, hangulatomtól függ... Nemtudom ez miért baj...
Én legtöbbször nem élvezem annyira a csókot, hogy nemi vágy ébredjen bennem, ez van.
SharXxX
13/14 anonim válasza:
Attol függ hol történik az a csok,közhelyen probálom türköztetni magam:D de ha lennt megsimogatnak akkor 100% hogy müködésbe lép:D
14/14 sztív2000 válasza:
Szarási ingerek törnek rám ha megcsókol a csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!