Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Undorodnátok ha a csajszi puncija borostás és sebes, szőrbenövéses lenne? Lenne következő randi?
Nemgond, max. nem nyalok, hogy ne csípjen :DDD
Cserébe viszont jól megujjaznám az ánuszod, mert én már csak ilyen perverz állat vagyok.
Nem éppen a legszebb...
De nem ez az egyedüli szempont, nemde? :)
A Ferrari koszosan is Ferrari!
A benövés a rossz irányú borotválástól a szűk bugyitól, a hintőpor hiányától stb van. Ez nem feltétlen az ápolatlanság jele.
Amúgy meg csak nyírja rövidre 1 centiig nem zavar. Úgy még igazán esztétikus. Néha leborotválhatja a változatosság miatt, de nem lényeg.
Sokkal fontosabb a csaj személyisége mint az hogy gyulladt-e a bőre valahol.
Az pedig hogy még nem alakult ki kötődés a randizások alatt de már láthatta a puncidat az elég eleven lányra utal. Szeretem a bevállalósabb csajok és sok más férfival ellentétben én tisztelem emiatt őket. :)
Van amúgy képed a gyulladt bőr területéről? Nyilván egy gennyes csúnya bőr taszító lehet, de gondolom nálad nem erről van szó. Azért jó lenne látni a probléma fokát a hiteles undi/nem undi válaszhoz. :D
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!