Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszólítás tényleg nyerő lehet nálatok lányok? Vagy a valóság teljesen más?
Tehát várjátok a villamost vagy buszt és odamegy egy srác, bemutatkozik és elmondja, hogy mennyire csinosak vagytok és bejöttök neki, szeretne jobban megismerni és szeretné elkérni a számod.
Soha nem így jöttem össze lányokkal, de mindig is érdekelt, hogy ez csak a filmekben működik vagy a valóságban is megállja a helyét?
(Tegyük fel, nincs senkitek és a srác is bejön, vagy ha nem is jön be, de normálisnak néz ki elsőre) 28/f
Lany a villamosmegallobam.
De ro**dt meleg van, a pi**rol is folyik a viz. Hol van mar az a a ku**a villamos, francba. Ahjj az a ro***ek pasi, mit akar velem, miert nem ir? Szemet, minden ferfi szemet. Jojjon mar az a villamos, tegnap kellett volna megjonnie, de nem jott meg, lehet belem elvezett a srac, szemet mocsok. Vajon menjek ma a baratnoimmel bulizni, de dolgozomom is kellene, ahjjj merul a telom, vajon kihuztam a hajvasalot...?
-szia, nagyon szep lany vagy, kedvem lenne megismerni teged.
Ki a rak ez, mit akar ez a majom, nem gondolja, hogy dolgom van es azert varok a villamosra, mit hisz, hogy ra varok, nekem fontos dolgom van takarodjon mar innen!
-bocsi van pasim.
Jöjjön már az a szar villamos, hol van már? Pisilnem kell, meg még hazamegyek, ezer dolgom van.
Srác: blablalba.
Én: Bocs, nem érdekelsz. :D
1# Azért erősen eltúloztad, nem hinném, hogy egy lány átlagos napja ilyen lenne, de persze előfordulhat, ilyenkor valóban nem szerencsés ismerkedni :D
3# Tegyük fel nemrég pisiltél és a villamos is pontosan érkezik, és kivételesen semmi komolyabb dolgod nincs ha hazaértél! Így? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!