Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Hogy érdemes benneteket az utcán leszólítani? Érdemes fütyülgetni, párzási hangokat előadni vagy ez inkább visszataszító?
Párzási hang? :D
Mi vagy te, valami majom? :D
De jót nevettem rajta :)
Válaszolva a kérdésre. Semmiképpen nem nyerő egy valamire adó nőnél a füttyögés, párzási hang.
A leszólítás is csak úgy, ha pl buszra vártok és értelmesen kommunikálni kezdesz, nem úgy, hogy jó a seg ged és várod a csodát.
Ne ősember legyél, hanem férfi! ;)
30f
Egyetlen dolog működik nálam- ha nincs éppen párom: az őszinte "szia, ne haragudj, hogy zavarlak, de annyira szimpatikisnak tűnsz, szívesen megismernélek, ha lehet, volna-e kedved valamikor meginni egy kávét és beszélgetni?".
Függyögés, bámulás, nyomulás azonnal sztornóz mindent. Nem szeretem sem a játszmázást, sem az ízléstelen utalgatásokat.
23/N
Valaki itt írta, hogy "szia ne haragudj hogy zavarlak..."
Ez már itt rossz. Nem szabad bocsánatot kérni mert az nem elég férfias. A domináns viselkedést kell megjátszani és abban nincs olyan, hogy "ne haragudj". Haragudjon, ő baja.
"Érdemes fütyülgetni, párzási hangokat előadni vagy ez inkább visszataszító?"
Nos, vannak olyanok, akik azzal szoktak érvelni, hogy azért kell a férfiaknak udvarolniuk a nőknek, mert az állatvilágban is ez a megszokott. Szerintem náluk kellene próbálkoznod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!