Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen reményeket érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen reményeket érdemes fűzni a tinderhez?

Figyelt kérdés

Pár napja leszedtem a tindert, gondoltam adok egy esélyt ennek. Tisztában vagyok az adottságaimmal, szóval gondoltam, hogy nem leszek a lányok kedvence, szóval hogy növeljem az esélyeimet mindenkit jobbra húztam.

Egy hét után meg is lett az első matchem, amin meglepődtem. :D

Még nem írtam a lánynak, nem látom értelmét, hogy valami nagyon személyre szólót írjak, egy frappáns sablon szöveggel többre mennék, ha nem válaszol akkor nem erőltettem meg magam, ha válaszol akkor meg úgy is alakul majd a dolog valamerre.

Nektek mi a véleményetek? Milyen Tinderes tapasztalataitok vannak eddig?

2018. máj. 7. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Pffffffffff...

Ha szerencséd van, akkor alakul valami, de túl nagy reményeket ne fūzz hozzá. Fõleg ne akadj fenn azon, hogy van 1 matched.

Nekem sok van, mégis ritkán akad olyan, akivel beszélgetni is lehet. Tehát szerintem az az 1 lány is nem biztos, hogy szóba áll veled, vagy randizni szeretne veled...

Honnan tudod, hogy õ is nem azért húzott jobbra, mert mindenki mást is???? Kb. ennyi értelme van mindenkit jobbra húzni.

2018. máj. 7. 08:18
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekem van egy kellemes élményem vele kapcsolatban. :)

Pár hónapja történt, hogy felmentünk a srácokkal Budapestre egyik haverunkhoz, hogy megünnepeljük a születésnapját és bulizzunk egy isteneset. Nagyon jól alakult az este, iszogatás közben egyik haverom mondta hogy tinderezzünk kicsit a telóján. Mivel én nem vagyok otthon ezekben a társkeresős applilációkban, el is mondták hogy hogyan működik. Poénból mindenkit jobbra húztunk aki csak jött. Troll haverom visszaírta az egyik lánynak, hogy "Bocsi, először nem néztem meg a képeidet, mégsem nézel ki olyan jól, szóval nem gáz ha nem írsz vissza! :)" Az alkohol vadító hatására jót szórakoztunk az efféle válaszokon. Én nem tudtam volna ilyet írni egyiknek sem, de akkor vicces volt nagyon. Remélem hogy nem sértődött meg a lány. :) Viszont ekkor már idő volt, szóval belevetettük magunkat a budapesti éjszakába!

F/25

2018. máj. 7. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Én már 2 éve is csüngtem rajta...egy baj van bele...főleg a nőknél van ez a "mindig lesz jobb" szindróma...és tényleg...ha egy kicsit is szép csajt találsz akkor garantáltan nem fog jobbra húzni téged ha 1.nincs kocsid, 2.nem vagy jól kidolgozott testű 3. nem márkás cuccokban vagy a képeiden. Ami szomorúbb hogy ha mégis lenne egy ilyen match és netalántán valami ismerkedős szöveget tolsz be...nem fog vissza írni mert ms.pcsának nem tetszett hogy te ezzel a mondattal szeretnéd kezdeni az ismerkedést...szóval meg se várja hogy milyen a jellemed mert minek?van több ezer másik...persze ha a fentebbi három dologból 2 illik rád akkor ők fogják kezdeni a beszélgetést érdekes mód....nem egy nő ismerősömet láttam hogy "pörgetik" a tindert de az nem húzkodás hanem rendes "darálás"...szóval sok sikert...
2018. máj. 7. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmilyet, általában az a tendencia, hogy felmegy a sok antiszoc kocka (aki élőben a boltos lányt sem meri megszólítani) a szobájában készült pixeles szelfijeivel, és várja a csodát, ami valamiért elmarad.

A Tindert max. egy teljes élet (azaz vannak barátaid, társaságod, hobbijaid, céljaid, odamersz menni nőkhöz és tudsz élőben ismerkedni stb.) MELLETT érdemes használni, kiegészítésként. Vagy ha extrém jóképű vagy, de akkor tárgytalan a kérdés.

2018. máj. 7. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Én most járok valakivel tinderről, pedig se kocsija/lakása , se márkás cucca, se hatalmas izmai nincsenek. Nem vagyok egy top modell, de szépnek mondanak. Szerintem egy esélyt érdemes adni a tindernek, veszteni valód nincs, én se hittem benne, de nagyon jól alakult végül minden. Sok barátnőm is használta és kedves intelligens lányok, szóval nem csak pi*k vannak.

Én mindenkinek válaszoltam, szerintem bunkóság nem válaszolni. Ha szerintem szar szöveget írt akkor is, akivel összejöttem nagyon sablonos gagyit írt, de aztán kiderült később milyen jófej. Aki nem ad esélyt csaj, nem értem minek húz jobbra valakit, de az olyannal meg kár foglalkozni. 24N

2018. máj. 7. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Egy hét alatt egy match az édeskevés. Nekem úgy jött össze szűk egy tucat 1 hét alatt (ráadásul nem is csúnyák), hogy alapból nem férfias az arcom, csak a borosta miatt talán helyesnek láttak. De így sem volt semmi sikerem. Ha 175 alatt van a magasságod, akkor értelemszerűen nem ajánlott, hogy kiírd a magasságodat, mert azzal csak rontanál az esélyeiden, ugyanis a Tinder egy kőkemény húspiac. Próbálj valami nagyon előnyös szelfit lőni magadról, mert máskülönben elég nehéz lesz érvényesülnöd a többi álomkan között.
2018. máj. 7. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmilyent, én nem rég tudtam meg hogy mi az a Tinder, de nagyon gáznak tartom. Maradok a személyes ismerkedéseknél. F
2018. máj. 7. 16:13
 8/8 anonim ***** válasza:

#3 Sosem értem az ilyen teóriákat, egyenként kiszoktad faggatni a lányokat arról, hogy miért nem húznak jobbra?

Õk mondták ezt neked? Lehet, hogy simán csak flegma, ellenszenves képū fickó vagy, nem kell itt bemagyarázni semmi kocsit, vagy márkás cuccot.

Ja, azt sem árt elfelejteni, hogy nem mindenki tinderezik naponta, tehát nincs sértõdés, ha valaki nem húzott jobbra, a tinderen regisztrált tagok nagy része nem föltétlenül aktív tinderezõ, nem húzogatják végig az összes képet.

2018. máj. 7. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!