Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves hölgyek! Hogy érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Hogy érdemes benneteket az utcán leszólítani? Érdemes fütyülgetni, párzási hangokat előadni vagy ez inkább visszataszító?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem jön be nektek azonnal külsőre, akkor mindegy milyen frappáns szöveggel jön, akkor is el lesz küldve a bánatba?

2018. máj. 23. 12:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, mi a célod a leszólítással. Ha az, hogy elkönyveljen egy utolsó primitív bunkónak, akkor nyugodtan fütyülgess meg adj ki párzási hangokat.
2018. máj. 23. 13:40
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
9.: hadd döntsem már el nőként, hogy nekem mi szimpatikus. A párom is így "közelített meg", tisztelettel, udvariasan. Neki van barátnője, neked valószínűleg ilyen hozzáállással nincs.
2018. máj. 23. 13:45
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyjából 90%-ban akkor elutasítottuk ezt a fajta elő-emberi megközelítést. :)

Az ezzel a baj, hogy egy strandon vagy egy fesztiválon Én nem tudok komolyan Byron-i szerelmes szövegeket előadni, csak annyit, hogy szevasz, szexi vagy, bulizzunk , igyunk, aztán majd lesz valami...

Akkor így mindenki el fog küldeni a fenébe? :)

2018. máj. 23. 13:55
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Wow.

A fél világ elalélt, mikor Harry azt mondta Meghan-nak, hogy "You look amazing. I'm so lucky.".

De ennyi se telik. "Szexi vagy, piáljunk, gec, aztán majd valami, hö."

2018. máj. 23. 14:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy az illető taszít-e külsőleg vagy csak semleges. A semlegesnek, ha épp nem vagyok kapcsolatban, adok legalább arra esélyt, hogy kicsit beszéljen, és ha a stílusa szimpatikus, akár egy randira is. Aki külsőre taszít (nem feltétlen ronda, csak nagyon nem az esetem), az fejre is állhat.

Nálam a füttyögés, párzási hangok, "jó a csöcsöd"f-éle beszólások azonnal feketelistásak. Én sem a szotyolaköpködőből jöttem, nem is olyat keresek. A szöveg meg nem kell, hogy frappáns legyen, de legyen természetes, nem erőltetett, kedves, udvarias (nem pincsi jellegű, viccelődő is lehet).

2018. máj. 23. 14:51
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
"A szexi vagy, bulizzunk" meg a Shakespeare szonett jellegű ismerkedés között van különbség. Én ilyen "szexi vagy, piáljunk, oszt lesz vmi" féle ismerkedést nem kultiválnék. Mennyibe telik ehelyett mondjuk azt mondani, hogy szép vagy, szívesen megismerkednék veled, üljünk le beszélgetni... ezerszer jobb hatása van. Kivéve, ha ilyen útszéli hölgyekre hajtasz.
2018. máj. 23. 14:53
 17/24 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy a 'Gyönyörű vagy! Lehetnék a lovagod?' típusú szövegeket, meg a nők nem díjazzák túlzottan. Ha ennyire csöpögős vagy, csak kinevetnek. Annál meg még az is jobb, ha legalább szörnyülködnek egyet, hogy milyen bunkó vagy :) Az legalább vicces.

2018. máj. 23. 16:28
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért a "Szexi vagy, gyere mán" meg a "Lehetek a lovagod?" között is van különbség. Vagy te nem tudsz udvarias lenni erőltetett nyálaskodás nélkül? Akkor itt lehet a baj.
2018. máj. 23. 16:30
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondom, a nyálaskodás még mindig szimpatikusabb. Rosszabb napokon ha külsőre bejössz, akkor még reagálhatok úgy, hogy "ne légy ilyen nyálas, és akkor megihatunk valamit". A füttyögés, meg a szexi vagy bulizzunk azonnal ellövi minden esélyed. Akkor inkább legyél erőltetett nyálas, ha a sima kedves már nincs a szótáradban.
2018. máj. 23. 19:39
 20/24 A kérdező kommentje:

#19 Hány éves vagy?

Van némi átmenet a kettő között, de amíg nem ismersz valakit, addig csak a külsejét tudod dicsérni, és ez sokszor nyilvánul meg úgy egy-két sör után, hogy pl. 'szép kerek a feneked'..

2018. máj. 23. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!