Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen szempontokat érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha nem szeretnék túl korán belezúgni? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy nagyon szimpatikus férfival, de nem szeretnék megint többet gondolni se a jelenbe se a jövőbe, mert eddig az ilyen gondolatoknak sosem volt jó vége. Túl korán belezúgtam, mert csak azt figyeltem amit mutatni akart és összejöttünk pedig nem kellett volna, vagy én már az esküvőnkről álmodoztam, mire kiderült hogy nem is jövök be neki. Hogy kerülhetem el a hasonló helyzeteket? Mire figyeljek, mit akarjak megtudni róla, milyen tudat alatti jelzések vannak, amikből jobban megismerem? Az ki tudom küszöbölni egy kis odafigyeléssel, hogy ne álmodozzak olyanról amiről még nem volt szó, de ha keres, meg beszélgetünk és jól elvagyunk, akkor honnan tudom megkülönböztetni hogy ez csak barátság vagy tetszem neki? Az elmém egy bizonyos szintjéig tudom kezelni az érzelmeimet, de nem szereték túl korán olyan érezni amit nem kéne. Szeretném racionálisan látni a dolgokat, hogy ne hozzak elhamarkodott döntéseket.
2018. máj. 14. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen jeleket akarsz, most komolyan? Idővel tudod megismerni az embereket, nem jelekből. Aki körmönfont, lazán átb-sz. Főleg, ha ilyen egyszerűen gondolkodsz erről.
2018. máj. 14. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy elképzeled milyen lehet a másik, inkább ismerd meg minél jobban. A játszmázásokan sosincs jó vége, meg sokszor nincs is értelme. Nálad az lehet a probléma, hogy rögtön az elején beleéled magad a dolgokba, pedig inkább hagynod kéne alakulni a dolgokat, mert az ismerekedés elején, vagy egy kapcsolat elején sose lehet tudni, hogy hogy alakulnak majd a dolgok és mennyire illetek össze stb. Ezeket a dolgokat nem igazán lehet irányítani, ahogyan az érzelmeket sem.

Én is hamar szerelembe esős típus vagyok, de ettől függetlenül nem próbálom meg elképzelni a másik személyiségét meg, hogy milyen lehet vele, hanem inkább azon vagyok, hogy megismerjem milyen valójában. Meg rájöttem, hogy teljesen mindegy milyen hamar vagy későn esek szerelembe, mert ezt nem lehet irányítani és nem csak ez befolyásolja, hogy hogyan alakulnak idővel a dolgok.

2018. máj. 14. 14:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ha pl feltűnik, hogy már megint túlkomplikálom, akkor elég ha a falba verem a fejem hogy hagyjam már abba?
2018. máj. 14. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Simán csak ismerd meg és kommunikáljatok.

Nézd, amit TE érzel az csak SZÁMODRA létezik, ha nem osztod meg. Beleéled magad az érzéseidbe túl hamar. Ismerd meg, beszéljetek, hogy tudd hányadán álltok.

2018. máj. 14. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2018. máj. 14. 19:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Én 20 ő 24.
2018. máj. 14. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Annyira magamra ismertem a kerdesedben! Nekem is ilyen problemam van. Probalom mindig figyelmeztetni magam, hogy "nyugi, meg az is lehet, hogy nem is tetszel neki (elegge). Ne eld bele magad!" Es ahogy Te fogalmaztal, a fejemet mindig a falba verem ilyenkor, es mondom a mantrat:"nem szabad"
2018. máj. 15. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!