Milyen szempontokat kell szinészkedés közben figyelembe venni? Hogyan érdemes csinálni mi a módszere ha van?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 23:10
1/3 anonim válasza:
Pontosan milyen színészkedésre gondolsz?
2/3 A kérdező kommentje:
pl egy szerep el játszása.
2016. ápr. 11. 21:24
3/3 anonim válasza:
Szuper ebből nagyon sokat megtudtam. nagyon függ attól, hogy mennyire szimpatikus szerep. Ha nekem tetszik a karakter akit eljátszok és azonosulni tudok vele, akkor nem kell igazából külön figyelnem semmire. Ha nem tetszik a szerep, akkor rögtön sokkal nehezebb a szöveg megtanulása (1), a jelmezben való mozgás megtanulása (2), az arcmimika (3), a hangsúlyozás (4), az időzítés (5), a hangerősség (6) és a színpadra/kamera elé állás (7). Tehát 7 dolgot kell figyelembe venni. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!