Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A leszólítás tényleg nyerő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszólítás tényleg nyerő lehet nálatok lányok? Vagy a valóság teljesen más?

Figyelt kérdés

Tehát várjátok a villamost vagy buszt és odamegy egy srác, bemutatkozik és elmondja, hogy mennyire csinosak vagytok és bejöttök neki, szeretne jobban megismerni és szeretné elkérni a számod.

Soha nem így jöttem össze lányokkal, de mindig is érdekelt, hogy ez csak a filmekben működik vagy a valóságban is megállja a helyét?

(Tegyük fel, nincs senkitek és a srác is bejön, vagy ha nem is jön be, de normálisnak néz ki elsőre) 28/f

2018. aug. 7. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha minden klappol, akkor igen :)

De van párom, szóval ez kizáró ok :)

2018. aug. 7. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha azzal indítasz, hogy csinos vagyok, akkor szaladok. Egyértelműen azért jössz oda, nem vagyunk hülyék.

Nekem az a fontos, hogy az arcomat, a szememet nézd, és ha én is visszanézek, vagyl elkapom a tekintetem, akkor gyere csak. Olyannal lehetne indítani, hogy szimpatikus vagyok vagy szépek a szemeim. Bármi, csak a testemet ne hozd szóba, mert - és nem akarok nagyképű lenni, de - tudom, hogy az jó. :)

2018. aug. 8. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem hajrá, csináld!

A legrosszabb ami történhet hogy az adott nő nem tudja hova tenni az egészet és passzív lesz. De nagyon sok nő viszont jól reagálna:)

2018. aug. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!