Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális vagy már-már beteges?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális vagy már-már beteges?

Figyelt kérdés
Most voltunk 2 hónaposak a barátommal és nagyon szeretjük egymást. Mindent megtesz, hogy a kedvemben járjon, én pedig igyekszem neki viszonozni. Múltkor vacsora után nála aludtam és előtte kicsit összebújtunk meg simogatóztunk, aztán megfogta a kezem és rátette a nadrágjára ott középen, akkor már nagyon dobogott a szívem. És kérdezte hogy fogtam már ilyet és mondtam hogy még nem, azután hát simogattam neki, és tök jó érzés volt, hogy olyan forró meg kicsit nedves. Tovább nem jutottunk, mert már hulla fáradtak voltunk, de azóta iszonyatosan kívánom, hogy bekapjam meg kényeztessem. Ezt hogy jelezhetném a barátomnak hogy ne gondoljon perverznek?
2018. aug. 7. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Mêg szűz vagy?
2018. aug. 7. 22:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen
2018. aug. 7. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Akkor gondol majd perverznek, ha nem csinálod, amit szeretnél. Ezek természetes dolgok, beszèlgessetek, és tedd, amit szeretnél.
2018. aug. 7. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Biztos örülne neki, de inkàbb vàrd meg, hogy előbb ö kényeztessen. A férfiak szeretik meghódìtani a nöt.
2018. aug. 7. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Írj még, Karcsi!
2018. aug. 7. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Dik a Kolompár Achilles 😆😆😆
2018. aug. 7. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális!
2018. aug. 7. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ne gonfolj semmi rosszra csak kíváncsi vagyok.
2018. aug. 8. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!