Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Vagy ez már beteges?
A barátom haza jött mikulásnak öltözve de én nem lattam rajta hogy ő az meg hogy hogy bevan öltözve mert korom sötét szokott lenni a házunkba este.. és nem volt róla szó, hogy akkor este haza jön mert azt mondta hogy a barátaival elmegy este bulizniés ott alszik valamelyiknél.. na szóval, azt hittem hogy betörő van a házban , nagyon megijedem ,megfogtam a felmosót és le akartam ütni. Megis ütottem a fejét de nem ájult el, szerencsére, gyenge vagyok..
És mikor levette magáról az áll szakált meg mindent és felcsukta a villanyt, nagyon megkönyebbültem és nagy szexuális vágyat éreztem iránta..
Nem is tudom úgy éreztem hogy ő a nagy "megmentőm".. Egyből bementünk a szobánkba és szexeltünk, olyanokat mondtam neki hogy "én rossz kislány voltam télapó, büntess meg" és megkértem hogy vegye vissza a jelmezt és úgy csináljuk..
Ez szerintetek nagyon beteges dolog amit csináltun? Mert a barátom azt mondta a szex végén hogy én voltam az eddigi legbetegebb barátnője :((
Szerintem oltári jó lehetett :) (mind a két része a dolognak) ;)
Nem tartom betegesnek!!!!! 30F
szerintem oltári nagy kamu :D
ilyen sz.r sztorit én is kitalálok bármikor
Hogy kell felcsukni a villanyt?
Egyébként természetes dolog ha rámászol a pasidra. nem beteges.
Nem beteges.
Arra ügyelj, hogy majd a gyerekeid ne tudják meg, döngettél a Mikulással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!