Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? Vagy ez már beteges?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Vagy ez már beteges?

Figyelt kérdés

A barátom haza jött mikulásnak öltözve de én nem lattam rajta hogy ő az meg hogy hogy bevan öltözve mert korom sötét szokott lenni a házunkba este.. és nem volt róla szó, hogy akkor este haza jön mert azt mondta hogy a barátaival elmegy este bulizniés ott alszik valamelyiknél.. na szóval, azt hittem hogy betörő van a házban , nagyon megijedem ,megfogtam a felmosót és le akartam ütni. Megis ütottem a fejét de nem ájult el, szerencsére, gyenge vagyok..

És mikor levette magáról az áll szakált meg mindent és felcsukta a villanyt, nagyon megkönyebbültem és nagy szexuális vágyat éreztem iránta..

Nem is tudom úgy éreztem hogy ő a nagy "megmentőm".. Egyből bementünk a szobánkba és szexeltünk, olyanokat mondtam neki hogy "én rossz kislány voltam télapó, büntess meg" és megkértem hogy vegye vissza a jelmezt és úgy csináljuk..

Ez szerintetek nagyon beteges dolog amit csináltun? Mert a barátom azt mondta a szex végén hogy én voltam az eddigi legbetegebb barátnője :((

2016. dec. 7. 02:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
haláli vicces, ha én lennék a pasid mg hetekig szívnám a véred a mikulásfétiseddel :'D
2016. dec. 7. 02:12
 2/20 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy! :)
2016. dec. 7. 02:27
 3/20 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Hát ez oltári :D . Szerintem nem olyan beteges. Nekem még teccene is ... télanyó ... ;)
2016. dec. 7. 03:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem oltári jó lehetett :) (mind a két része a dolognak) ;)

Nem tartom betegesnek!!!!! 30F

2016. dec. 7. 03:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen lennék a barátod helyében. Izgi
2016. dec. 7. 07:48
 6/20 anonim ***** válasza:
59%

szerintem oltári nagy kamu :D

ilyen sz.r sztorit én is kitalálok bármikor

2016. dec. 7. 08:53
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kell felcsukni a villanyt?

Egyébként természetes dolog ha rámászol a pasidra. nem beteges.

2016. dec. 7. 09:19
 8/20 Deflohelp ***** válasza:
100%
Aranyos történet, nem beteges.
2016. dec. 7. 09:29
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem beteges.

Arra ügyelj, hogy majd a gyerekeid ne tudják meg, döngettél a Mikulással.

2016. dec. 7. 09:50
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezen Jót nevettem.. Nyugi nem beteges... Legalábbis jó lett a vége.. Eleve felszokták dobni a párok a Mikulás ünnepet.. Szexi mikulásos ruci vagy bármi kellék a lényeg hogy jól éreztétek magatokat.. 22 L
2016. dec. 7. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!