Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy normális fétis vagy kezd lassan beteges lenni?
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Imádjuk egymást de néha úgy érzem, hogy lassan többet foglalkozik a popsimmal, mint velem. Vékony létemre igen nagy és kerek a fenekem, neki pedig ez a fétise amivel semmi problémám sincs, sőt...!:)
De már lassan többet fogja a fenekemet, mint a kezemet, szexuális együttlétkor is képes vagy 20-30 percet "ejátszani" a fenekemmel és már szinte csak olyan pózban csináljuk, ami ezt a vágyát kielégíti.
Ez még normális nálatok, férfiaknál vagy kezd rossz irányba elmenni a dolog?
20/L
normális.
ha az n párom is hagyá hogy izgassam a popoját többet csinálnám.
de nemigazán vevő rá ugyh csak ritkán van rá alkalmam.
anál szex sajna szóba se jöhet....
25/F
Ha már többször fogja a fenekedet mint a kezedet, az nem normális.
Állj elé és mondd meg neki, hogy vegyen kicsit vissza, és törődjön a te vágyaiddal is, mert nem csak ő létezik abban a kapcsolatban!
Sztem fogadd el hogy ez így van, de mindenképp közöld vele, hogy cserébe teneked igényed van "másfajta" szexre is (pl. a kutyapóz nekem nem lenne elég kielégítő hosszútávon)
Viszont ha már ilyen akkor azt próbáljátok ki h a fenekedet nyalja, csak kevés pasi hajlandó rá pedig nagyon szuper érzés :)
#7 Tudom, hogy jó érzés, mivel rendszeresen csinálja:)
Hát így nem nagyon jutottam előrébb, hogy a fele társaság szerint rendben van, a másik fele szerint meg nem...:/
De azért köszönöm a válaszokat:))
Ne mással foglalkozz.
Ha téged zavar beszélj vele!!!
igy van, ne a mi velemenyunk alapjan donts :)
bar szerintem mar beteges egy kicsit de ezt akkor tudnad igazan megallapitani ha merlegelned hogy a tobbi teruletnek a rovasara megy e... pl. nem figyel arra h te hogy szeretned vagy pl. mikor osszebujtok filmet nezni teged simogat, cirogat vagy csak egy segget? mar bocsi a kifejezesert :)
Vagy eleget olelget, puszilgat napkozben ha igenyelned? vagy csak odamegy es megfogdossa a feneked... ilyen jelekbol latnad sztem h mennyire megy rossz iranyba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!