Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen fétis vagy nem vagyok normális?
Elég fura lesz...
Fétisnek számít e szerintetek ha egyszerűen odavagyok a németekért, a nácikért egyszerűen bármiért ami Németországhoz kötött? Totálisan be tud indítani egy német nyelvű monológ de az üvöltés meg főleg. Az egyenruhás tipikus szőke kék szeműektől meg totál kész vagyok.Nagyon betegnek érzem magamat emiatt :'D 18/L
Kérlek nyugtassatok meg hogy nem vagyok olyan súlyosan nem normális
Üdv a klubban, kérdező! :-D Szerintem is "aranyosak". :-D Bár én mégfurább helyzetben vagyok, ugyanis alapból érdekel a történelem azon szakasza, melyben kedvenc germánjaink tevékenykedtek.
21/L
A nagy egész apró részletei létező fétisek/parafíliák.
-Nyelv-fétis. Sokan pl. a franciát tartják a legerotikusabb nyelvnek, vagy az olasz/spanyolajkú fiúkra gerjednek. Ebben nagy szerepe lehet az adott kultúrának, pl. a francia bordélyházak, vagy a mediterrán temperamentum miatt hajlamos az agyunk összekapcsolni a kultúrát és a nyelvet.
-Egyenruha-fétis szintén van. Ezért olyan népszerűek a szerepjátékok, pl. a beteg-nővérke, rendőr-prosti, tanár-diák... Látunk egy adott karaktert, amihez szintén hozzákapcsolunk agyban ezt-azt. Intelligenciát, bátorságot, erőt, gyógyítási hajlamot, dominanciát...
-A szubmisszív hajlamokkal rendelkezők vonzónak találják a domináns egyéneket, azokat, akik erősek, akiknek van hatalmuk. Említetted az ordítozást, az is egy klasszikus módja a hatalom kifejezésének. Ha a célszemélyek, mondjuk, VEZÉNYSZAVAKAT ordítanak, akkor meg főleg. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!