Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez normális? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? A barátomat az izgatta fel, hogy rá élvezett a fogamzásgátló tablettáimra.

Figyelt kérdés
Utána azt kérte, hogy erotikus pózban nyaljam le. Még be volt csomagolva, de nagyon pipa lettem rá. Vagy lehet csak célozgat a gyerek felé? 21/L

2015. okt. 22. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem már az is beteges, hogy ezt meg kell kérdezni!

Egyáltalán nem normális!

Mit eszel te ilyen gyökér koboldon? :O

2015. okt. 22. 23:52
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
Sztem ne tudsz fogalmazni se, és ésszerű dolgokat leírni se.
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Humoros és egy kicsit kéjenc fickó. Becsüld meg. Nagy kincs.
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem csak viccnek szánta, régen is csinált ilyesmit.. Volt, hogy a gép előtt ültem, és a farkával tarkón csapott.:D Ez még valamennyire vicces volt.
2015. okt. 22. 23:54
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Hihetetlen, hogy mekkora gyökerek vannak. :D
2015. okt. 22. 23:57
 6/10 RRR ***** válasza:
57%

nem

de az egyik csaj ismerősömnek a cipőjére verte a pasi,mert csak arra tudott elmenni

szerintem te jól jártál:DDD

2015. okt. 22. 23:57
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező egy ilyen fiú szexuális főnyeremény, vele nem lesz a szex unalmas reszelés soha. Mindig meglep valamivel. Én hálát adnék az Úrnak hogy egy ilyen fiúval ajándékozott meg.
2015. okt. 22. 23:59
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Azt várja hogy te is lepd meg. Szarjál a poharába és fagylaltos kanállal egye meg.
2015. okt. 23. 08:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha nem poénból csinálta akkor azért beszélj vele. Még nem hallottam ilyenről de el tudom képzelni, hogy erre felizgul.

Van akinek olyan dolgok jönnek be amik a nőket "bántják", de nem azért, mert rosszat akarnának a nőnek, csak azt szeretik és kész. :D Pl. magassarkú ami töri a lábát, cigi vagy hasonlók.

Nálam ez azzal párosul, hogy nagyon tisztelem a nőket és alárendelt szeretek lenni, utóbbit megkérdezhetnéd tőle.

2015. okt. 23. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy ez most komoly kérdés-e,vagy valaki trollkodik.

De ha komoly akkor beteg a pali.

Lenyaltad amúgy?

2015. nov. 2. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!