Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? (meleg téma)
Talán azért lehet, mert a "vagányabb" srácok általában helyesek. Viszont nálam szóba nem jöhetne olyan, aki dohányzik vagy köpköd. Ha Neked ez jön be, a Te dolgod, bár szerintem erkölcsileg nem helyénvaló, hogy a köpködéshez vonzódsz.
24/F (meleg)
Nekem nincs bajom a meleg pasikkal. Aranyosak. :-)
Szerintem, nem fétis. Vannak furcsa dolgok, amit szeret nézni az ember lánya/fia. Neked ez jön be...
27/N
szia homofób fóka rég láttalak :D
kérdező: nagyon helyes hogy a vagányt idézőjelbe tetted :D őket úgy hívják hogy: proli :) abból is a rosszabb fajta.
fétisnek nem fétis elmebajnak nem elmebaj csak hát ilyen szr az ízlésed :D keress valami fura mintás inges szőke csávót és GYEMEP chalange accepted :D
[gyk: gyermektelen meleg pár by how i met your mother]
O,az a kedvenc sorozataim egyike.:)
Kerdezo,csak nezni szereted oket?
Vagy ezek a dolgok szerepelnek a szexualis fantaziaidban is?
Egyebkent nem gaz,mindenkinel megvannak azok a dolgok,amikre izgul vagy tetszik neki.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!