Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? (meleg téma)
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy nagyon szeretem nézni a "vagány srácokat" amikor cigiznek és közben köpködnek, vagy a farkukat fogdossák. Ez normális, ez valami fétis? Vannak mások is így? légyszi csak normális válaszokat 17/f2013. márc. 20. 22:54
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Megnyugodtam, hogy még nem ment el teljesen az eszem :D Amúgy szeretem a cuki fiúkat is (pl. Hollister modellek) de ez a másik véglet akiért oda vagyok. A hollister srácokon mondjuk szerintem senki nem csodálkozik :D
2013. márc. 21. 17:25
12/18 A kérdező kommentje:
ja és nem szeretem az S&M-t, eszembe se jutna, h vki rámköpjön vagy hasonlók.
És sajnos az ilyen srácok sajna ritkán bi-k/melegek :(
2013. márc. 21. 17:30
14/18 anonim válasza:
szerintem is csak szar az ízlésed...ami remélhetőleg alakulni fog, ha találsz magadnak egy normális párt
15/18 A kérdező kommentje:
nem, ők nem oláhk, vannak közük teljesen jól kinéző, normális srácok is
2013. márc. 22. 19:03
17/18 anonim válasza:
17/f akkor tévedsz mert vannak hullámvölgyeid pl.:van osztálytársam aki volt szerelmes:l,f,f,l legalább is csak ennyiről tudok
18/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem (17.) . Miben tévedek? És milyen hullámvölgyeim vannak? :O
2013. márc. 23. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!