Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Normális, értelmes biszex és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, értelmes biszex és meleg fiúkkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nézegettem a chatet, de elég gázos szövegeket írnak ki az emberkék. Én egy normális sráccal szeretnék megismerkedni, de nem igazán látom hol is kéne keresni. Ölelkezés, simogatás és persze a szex amit keresek, de nem 1 alkalomra. Már csak az egészségem érdekében sem. Azonban ahogy néztem a chatet, úgy éreztem egyedül én keresek ilyet. Tanácsokat várok!

2013. febr. 27. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

A chat és az internet világa VIRTUÁLIS. Ezalatt az értendő, hogy bárki azt állít magáról, amit akar, egyfajta szerepjáték kiélésének a vágyát is beteljesítheti. Ez lehet jó is, de a probléma ott kezdődik, amikor az emberek kezdik összemosni a valóságot a virtuális valósággal, és a vágyaikból, képzeteikből összeállt (valóságmorzsákkal némileg megtűzdelt) történeteiket, magukról (helyesebben SZEREPÜKRŐ) képzelt dolgokat valóságosnak tüntetik fel.

Sok a szélhámos, nehéz őket kiszűrni. Nem könnyű seninek, sem melegnek, sem heterónak, így erre a kérdésre konkrét fekete-fehér választ nem tudok adni, de ha keresel, előbb-utóbb találsz. Hogy hol? Nem tudom, akárhol. Egy biztos: ne dőlj be senkinek, és ne küldj magadról, sem az intim testrészeidről fotót, mert sokan nem jószándékúak, és gondolom, nem szeretnéd visszalátni a képeidet az interneten - amiből később károd származhat.

2013. febr. 27. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy az ilyesmit lehet ésszel csinálni. Mármint a képekre értem.
2013. febr. 27. 15:52
 3/4 kovpet ***** válasza:
100%
Sokan keresnek ilyet, nem csak te. Csak hogy nem lehet tudni, hogy ki milyen. Elsőnek igaza van, keresni kell sokat és ha találsz, akkor meg kell becsülni azt az egyet.
2013. febr. 27. 16:49
 4/4 anonim válasza:
Szerintem normális ember nem pont chaten akar ismerkedni. ott csak dilisek vannak. Én a barátomat ezen az oldalon ismertem meg. Amugy hány éves vagy???
2013. márc. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!