Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy normális fétis vagy kezd lassan beteges lenni?
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Imádjuk egymást de néha úgy érzem, hogy lassan többet foglalkozik a popsimmal, mint velem. Vékony létemre igen nagy és kerek a fenekem, neki pedig ez a fétise amivel semmi problémám sincs, sőt...!:)
De már lassan többet fogja a fenekemet, mint a kezemet, szexuális együttlétkor is képes vagy 20-30 percet "ejátszani" a fenekemmel és már szinte csak olyan pózban csináljuk, ami ezt a vágyát kielégíti.
Ez még normális nálatok, férfiaknál vagy kezd rossz irányba elmenni a dolog?
20/L
ha zavar, szólj neki.
nekem is volt barátom, akit nagyon lekötött a dolog, de igazából, olyan jól elvolt vele, nekem meg jó érzés volt, kicsit olyan masszázs jellege volt, szerintem tud kellemes is lenni. én szerettem.
de ha téged zavar, feltétlenül beszélj vele erről.
btw szerintem rendben van
18/L
Nem tudom.
Én is szeretem a női feneket, és az anált is.
Elélvezni legfőképpen úgy tudok.
De nem hiszem, hogy ez megválotztatná a világképem.
Én a nőt szeretem, nem a lyukát.
A popsilyuka csak annyi, hogy elég jól ki tud elégíteni, de attól még a nőhöz tartozik akit szeretek.
19/F
Bár nem kértél tanácsot és nem akarok beleszólni, de van egy tippem.
Ha zavar, hogy ezt csinálja, akkor megpróbálhatnád, hogy változtass valamin. Mondjuk nem veszel fel szűk nacikat, vagy nagyon rövid nadrágot, amiből kilátszik a feneked. Ha olyan ruhadarabokat hordasz, amikkel nem izgatod fel a pasid ilyen téren, akkor lehet máshogy fog tenni. Ha nem hangsúlyozod ki a feneked és nem annyira szembetűnő, lehet változást fogsz nála elérni. De csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!