Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Vagy ez már beteges?
A barátom haza jött mikulásnak öltözve de én nem lattam rajta hogy ő az meg hogy hogy bevan öltözve mert korom sötét szokott lenni a házunkba este.. és nem volt róla szó, hogy akkor este haza jön mert azt mondta hogy a barátaival elmegy este bulizniés ott alszik valamelyiknél.. na szóval, azt hittem hogy betörő van a házban , nagyon megijedem ,megfogtam a felmosót és le akartam ütni. Megis ütottem a fejét de nem ájult el, szerencsére, gyenge vagyok..
És mikor levette magáról az áll szakált meg mindent és felcsukta a villanyt, nagyon megkönyebbültem és nagy szexuális vágyat éreztem iránta..
Nem is tudom úgy éreztem hogy ő a nagy "megmentőm".. Egyből bementünk a szobánkba és szexeltünk, olyanokat mondtam neki hogy "én rossz kislány voltam télapó, büntess meg" és megkértem hogy vegye vissza a jelmezt és úgy csináljuk..
Ez szerintetek nagyon beteges dolog amit csináltun? Mert a barátom azt mondta a szex végén hogy én voltam az eddigi legbetegebb barátnője :((
Egyáltalán nem vagy beteg. Sőt a nők körében gyakori fantázia a betörő. Így érthető, ha felizgultál igaz itt még meg is lett spékelve azzal, hogy nem a betörő, hanem maga a mikulás tett magáévá.
Szóval teljesen normális! Most már csak az a kérdés: Mi lesz ha megjelenik a krampusz is? :)
Nagyon tetszik. Én is szeretnék ilyen játékot űzni.
Szvsz, vagy poénkodott a barátod, vagy ennyire földhöz ragadt, esetleg tapasztalatlan. F
Jo sztori!!:) Mikulás lányt be valalnek egyik este!:) de nem vernem meg. :)
Nem beteges, dehogy is, szerintem jó hogy egyesek foldobjak a néha unalmas hétköznapokat, ilyen vagy akar hasonló élményekkel. :) jó az ilyenekre 20-30 év múlva vissza gondolni, hajjjj de jó volt, emkekszel és LOL!!!! én úgy vagyok vele inkább meg teszem, mint hogy azon angyaljsk hogy mi lett volna ha nem tettem volna meg, bánnám szerintem.
Ok. Én úgy írom ahogy akarom. Menjél innen máshova helyesírást ellenőrizni :*
Vannak emberek ki máshogy ejtenek szavakat.
Utolsó kommentelőnek !!Pl:villanyt csukni -el kell fogadni attól olyan és az aki, lehet szeretni akar ezért is. :)
Jártam egy lánnyal és ő azt az ételt amit éppen évet úgy mondta hogy ....ennim! :) aranyos!
Lehet az ide jössz vagy éppen oda jossz, ki-ki hogy ejti stb....
Ettől különleges és egyedi egy személy ezért lehet szeretni. :) SZERINTRM!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!