Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 20 évesen még soha nem volt igazi kapcsolatom, és szűz vagyok?
Az a titka az egesznek, hogy majd jon egy olyan pasi, aki pont olyan, mint te, csak fiuba. Es vele minden olyan termeszetes lesz, nem lesz mitol felned sem. O turelmes lesz veled, nem fogja eroltetni a szexet sem, mert neki is te leszel majd a fontos. Hidd el, megeri kivarni! :)
Jo, hogy vannak meg ilyen lanyok, mint te! Legy buszke magadra, mert okosan gondolkozo, ertekes noci vagy! :)
"Az a titka az egesznek, hogy majd jon egy olyan pasi, aki pont olyan, mint te, csak fiuba."
.
Aki ugyanilyen, az összepisili magát, ha nő közelébe ér, tehát nem fog jönni.
#6-os lehet, hogy rajtunk nem akkora a nyomás, mint rajtatok, de hidd el, nem mindig van elnézve.
Amúgy normális, ha még szűz vagy, de szerintem kezdj el ismerkedni egy szimpatikus sráccal, és ne add oda magad egy ideig. Ha csak arra kellesz neki, nem várna 2-3 vagy több hónapot rád. Szerintem.
Én is kb. a te korodra fogom elveszteni, hacsak nem történik valami, mert egyetemen fogok tudni csak találkozni idősebb intelligens férfiakkal.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!