Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz vagyok, de volt egy szexálmom és valami eszméletlen orgazmusban volt részem. Akiknek volt ilyenben részük azok megtudják mondani, hogy esetleg az, amit akkor éreztem hasonlít egy igazi szex közben átélt orgazmushoz?
Nyolcadik Edgárnak találó lehet a neve (Vinegar=ecet), ha a partner nélküli erotikus álomról ezek jutnak eszébe...
A szerelmi kapcsolatban mindaz megvalósul, amit írt, és még több!
Nekem volt szűzként 1-2 éjszakai orgazmusom, persze az ember nem emlékszik 100% mindenre felkelés után, de nagyon valósnak tűnt. Az, hogy mennyire hasonló az igazihoz? Azt mondanám, kicsit.
Maga a szuper érzés ami a csúcsra juttat picit hasonlít, hiszen annyira érzékeny ott lent minden, hogy bármi jól esik és nem igazán tudsz különbséget tenni a tapintások között már.
Viszont az oda vezető út az cseppet sem hasonlít az eddigi elgondolásaidhoz.
Szóval az orgazmus hasonló, minden más nem.
Hát lehet így van, sosem voltam szerelmes. Arra a kevés szexuális jellegű élményemből eddig nem az jött le, hogy valóban olyan nagy elsöprő dolog lenne, messze alulmúlta a várakozásaimat. Mondjuk a csókolózás is, a könyvek nagyon szép dolognak festik le, hát a valóságban inkább volt olyan esetlenül kínos. Igaz a gátlásaim miatt nem tudok felszabadultan viselkedni, vagy nem gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!