Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nő is érzett már így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is érzett már így?

Figyelt kérdés
Nagyon keveset találkozunk a barátommal, hetente/kéthetente egyszer, tehát szex is csak akkor van. Naponta többször maszturbálok, viszont nem elégít ki. A probléma az, hogy nagyon egyedül érzem így magam, érzelmileg és fizikailag is. Vágyom a közelségére, minden téren, és már kikészít a folytonos egyedüllét, valamint a szükségleteimet sem elégíti ki ez a néhai találkozás, hiába jó vele a szex. Próbáltam már megbeszélni ezeket, de sajnos nem vitt előrébb... ti is éreztetek már így? Mit gondoltok, mi a teendő?
2018. aug. 6. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Olyan párt kell keresni, akivel sokkal sűrűbben együtt tudsz lenni
2018. aug. 6. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Éreztem

Összeköltöztünk

Probléma megoldva

24N

2018. aug. 6. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát kellett neked az interneten ismerkedni és belemenni egy távkapcsolatba. Egyáltalán szabad a pasid, vagy csak dugópartnernek kellesz? Bocsesz a kemény szavakért, de talán segít felnyitni a szemed. Keress helyben valakit, akivel rendes kapcsolatod lehet, mert így csak továbbra is boldogtalan leszel.
2018. aug. 6. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos igazat kell adnom az előttem szólónak, ha ő nem Erőlteti hogy többet találkozzatok, akkor elég sanszos hogy csak arra kellesz neki .....
2018. aug. 6. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy a barátod nem csak a te barátod.

Ha őt hidegen hagyja, hogy ilyen keveset találkoztok, és nem igyekszik megoldani a helyzetet, akkor vagy ilyen alacsony a libidója, vagy nem te vagy neki az egyetlen dugócimbi...

2018. aug. 6. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Na és hány napra? Azért mert egy nap esetén tényleg kevés. De több napnál 3-4napnál csak azt tudom mondani hogy én sem bírnám nő létemre ha a párom folyton a seggemben lógna.
2018. aug. 7. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!