Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érzett irántam valamit vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzett irántam valamit vagy csak kihasznált?

Figyelt kérdés

Ennek már közel 2 éve de néha még elgondolkodom rajta..

Megismertem egy férfit 10 évvel idősebb nálam. Flörtölt velem, sokat beszélgettünk aztán egy idő után odáig jutottunk hogy lefeküdtünk, majd később megtudtam hogy van barátnője, ezután már nem akartam semmi komolyat tőle pedig bele szerettem. Nemsokkal később összejöttem egy korombeli sráccal akivel mai napig jól megvagyunk. De mikor annak idején utólag elmondtam neki hogy éreztem iránta valamit kicsit mintha rosszul esett volna neki..azzal jött hogy nem tartott olyan sokáig, meg hogy akkor hagyjuk egymást "nem szól bele" a boldogságomba. De ha néha beszélünk mindig megkérdezi hogy hogy vagyunk a barátommal.. Azóta ha találkozom vele furán néz, mintha még vonzódna hozzám vagy nem tudom.

2017. jún. 20. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ujra meg akar dugni..ennyi..se tobb se kevesebb
2017. jún. 20. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne tulajdoníts különösebb jelentőséget az ilyen kérdésnek. Csak tudni akarja, lenne-e esélye még egy menetre.
2017. jún. 21. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!