Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Mennyire rossz egy ilyen külső?
Figyelt kérdés
Nem volt még barátom, mert nem tartom magam elég jónak egy kapcsolatra. Túl vékony vagyok, nagyon pici a mellem, hófehér a bőröm, plusz hozzá kilógó kisajkaim vannak... Vagyis semmi nem jó rajtam.
Szokták mondani, hogy szép vagyok, de azt is, hogy vékony meg fehér. (bár ezt nők mondják ink bunkón a képembe) Miért baj, ha fehér valaki?
De van egy kis hasam, combom, seggem (bár egy kis guggolás arra is ráférne :D) és van ilyen két bemélyedés a derekamon hátul, ami sztem szexi, és az arcom is végülis szép.
Többen össze akartak jönni már velem, de ruhában nem látszik, mennyire is rossz a helyzet. Kérdés, hogy van olyan, aki összejönne egy ilyen lánnyal? Lefeküdnétek ilyen nővel? Bár kép nélkül nehéz, tudom.
És nem 15 vagyok, hanem fiatal felnőtt.
2018. aug. 5. 21:34
31/31 he84 válasza:
De hogyha sok jó választ is kaptál, akkor minek problémázol tovább? Talán nem is igazi válaszokat kerestél, hanem csak a saját félelmed elégedetlenséged megerősítésére vágytál? Az más lenne,... És ha fodros a kisajkad, akkor mi van? Szinte minden nőnek fodros (nekem is), mégse problémázik ezen ennyit. Jaj,... Ennyi erővel tök mindegy, hogy itt ki mit mondott, felesleges volt, hisz nem az itt válaszolókkal ismerkedsz és mert inkább a saját félelmedre hallgatsz. Fogadd el magad így és ne csinálj butaságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!