Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak! Mennyire rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Mennyire rossz egy ilyen külső?

Figyelt kérdés

Nem volt még barátom, mert nem tartom magam elég jónak egy kapcsolatra. Túl vékony vagyok, nagyon pici a mellem, hófehér a bőröm, plusz hozzá kilógó kisajkaim vannak... Vagyis semmi nem jó rajtam.

Szokták mondani, hogy szép vagyok, de azt is, hogy vékony meg fehér. (bár ezt nők mondják ink bunkón a képembe) Miért baj, ha fehér valaki?

De van egy kis hasam, combom, seggem (bár egy kis guggolás arra is ráférne :D) és van ilyen két bemélyedés a derekamon hátul, ami sztem szexi, és az arcom is végülis szép.

Többen össze akartak jönni már velem, de ruhában nem látszik, mennyire is rossz a helyzet. Kérdés, hogy van olyan, aki összejönne egy ilyen lánnyal? Lefeküdnétek ilyen nővel? Bár kép nélkül nehéz, tudom.

És nem 15 vagyok, hanem fiatal felnőtt.

2018. aug. 5. 21:34
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Létezik is műtét, tudom. Akk minek tettem fel a kérdést? Mert kíváncsi voltam, van e olyan, akinek ezek a külsőségek bejönnek.
2018. aug. 6. 01:17
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom minek lovagolsz az ajkaidon még mindig... :)

Örülj neki, hogy nagyok.

Legalább egyedi.

Bár azt hiszem inkább csak te tartod túl nagynak, valójában pedig teljesen hétköznapi.

2018. aug. 6. 01:26
 23/31 A kérdező kommentje:
Én meg nem tudom, minek írtam ki a kerdest, egy rendes velemenyhez látni kell a nőt is. :D
2018. aug. 6. 01:31
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy idegenekkel akarnád magad láttatni :)
2018. aug. 6. 01:40
 25/31 A kérdező kommentje:
Hat nem úgy értettem
2018. aug. 6. 01:44
 26/31 anonim ***** válasza:

Szia

Nem rossz egy ilyen külső, főleg ha van olyan aki szeret:) Én is szerettem nagyon a volt barátnőm, sőt még most is hiányzik mint ember (annak ellenére hogy szerintem nem illettünk össze, de ez inkább gondolkodás béli különbség volt).

Mindig ugyan ezekkel a dolgokkal jött mint te:D, de szerintem teljesen rendben volt:) hülyén hangzik de én szerettem hogy picit ,,törékenyebb" volt mint azok a kondis divatnők akiknek 1 segge akkora mint másnak 1 pár.

Ha szép az arcod, jó a hajad és mellé aranyos vagy (+ egy csillogó szempár) és nem lóg a cicid a bokádig szerintem bárkinél lehet esélyed:)

A kérdésedre válaszolva pedig: igen én összejöttem és szerettem is, és igen le is feküdtünk:)

2018. aug. 6. 06:29
 27/31 anonim ***** válasza:
Muti magad, mondok rendes véleményt! :)
2018. aug. 6. 07:31
 28/31 he84 ***** válasza:
Amúgy a kisajakaim nekem is nagyobbak, mégis elfogadom magam így és férfi is elfogadta. Sőt, vannak férfiak, akik pluszba imádják a nagyobb kisajkakat, ha hiszed, ha nem. Na meg orálnál könnyebb velük, például szájba is lehet venni könnyebben. Nem értem, minek problémázol még mindig a kisajkaidon, hagyd már ezt! Főleg hogy többen mondták, hogy teljesen okés nekik, vagyis többször kaptál jó választ is! Én is írtam ezt-azt, fogadd el magad, ne akarj ennyire mindenkinek megfelelni, az nem fog menni! A műtét pedig nem megoldás, attól már kissé mű leszel, némiképp átversz vele másokat, ami szintén nem jó.
2018. aug. 6. 14:18
 29/31 A kérdező kommentje:

Problémázok, ez pont egy olyan oldal, ahol lehet, amúgysem a nagysága zavar végül is, hanem olyan fodros.

Nem mondtam, h mindenkinek meg akarok felelni. :)

Műtéttől nem lesz mű egy kisajak, csak esztétikusabb, illetve attól is függ, hogy kéri az ember a beavatkozást. Mellben is van olyan, ami természetesnek hat, becsapásnak becsapás, de ha valakinek ettől lesz például önbizalma, nagyon zavarja, nem ellenzem.

Problémázni pedig attól, hogy itt jókat írtak, lehet, hiszen nem velük fogok úgy megismerkedni. Majd lesz vmi, aztán kész. :)

Köszönöm a válaszokat! :)

2018. aug. 6. 20:59
 30/31 anonim ***** válasza:

Hány privátot kaptál?

És ez csak egy weboldal egy kategóriájának egy kérdése, amiből oldalanként van húsz. (Valaki biztos megszámolta, én nem.)

Szóval a világban van legalább 100x ennyi pasi, akinek ezzel a “rossz” külsőddel kellenél.

Elég lesz? :)

2018. aug. 6. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!