Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak! Mennyire rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Mennyire rossz egy ilyen külső?

Figyelt kérdés

Nem volt még barátom, mert nem tartom magam elég jónak egy kapcsolatra. Túl vékony vagyok, nagyon pici a mellem, hófehér a bőröm, plusz hozzá kilógó kisajkaim vannak... Vagyis semmi nem jó rajtam.

Szokták mondani, hogy szép vagyok, de azt is, hogy vékony meg fehér. (bár ezt nők mondják ink bunkón a képembe) Miért baj, ha fehér valaki?

De van egy kis hasam, combom, seggem (bár egy kis guggolás arra is ráférne :D) és van ilyen két bemélyedés a derekamon hátul, ami sztem szexi, és az arcom is végülis szép.

Többen össze akartak jönni már velem, de ruhában nem látszik, mennyire is rossz a helyzet. Kérdés, hogy van olyan, aki összejönne egy ilyen lánnyal? Lefeküdnétek ilyen nővel? Bár kép nélkül nehéz, tudom.

És nem 15 vagyok, hanem fiatal felnőtt.

2018. aug. 5. 21:34
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Többet se írok ide kérdést, ne írjatok privátot! :D

Csak annyit akartam tudni, összejönnétek e ilyen nővel, ami pont ellentéte a mai szépségideálnak, ennyi.

2018. aug. 5. 22:31
 12/31 anonim ***** válasza:

Hát, a mellel ez van... de az nem minden :) Csináld azt a guggolgatást, és el van nézve :P

A kisajkakkal meg mi a baj? Fogadjunk, hogy valójában szexi! Csak te vagy ilyen ijedgetős! :P

2018. aug. 5. 22:37
 13/31 anonim ***** válasza:
De azért a 9. válaszommal csak nincs bajod. Ugye?
2018. aug. 5. 22:52
 14/31 anonim ***** válasza:

A vékony, fehér, kis mellű, inkább fenékben erős lány az ideálom, szubjektív, de választ kaptál rá, hogy lenne olyan ember aki szemében vonzó lennél.

A kisajkaiddal én sem értem mi bajod, ebben nem látok semmi furcsát :D

Ne is ostorozd magad ilyen gondolatokkal, a leírtak alapján biztosan lenne miből válogatnod, ha akarnál :D

2018. aug. 6. 00:05
 15/31 anonim ***** válasza:

A kérdésedre a válaszom látatlanban egy IGEN! Tovább max, akkor olvass, ha érdekel hosszabban leírva a véleményem! Kiemelném, hogy saját vélemény, reagálni, pontozgatni lehet, de ízlésemen nem fognak változtatni :)

Én egy 21 éves fiú/férfi vagyok, tekints annak, aminek akarsz. Pontos korod nem tudom, feltételezem, hogy 15. Én is voltam annyi, ízlésem pedig azóta sem változott: nagyon vékony, vékony, enyhén sportos alak. Arcot írásban felesleges részletezni...

Hát akkor vegyük sorra, amikre kitértél:

-Nem tartod magad elég jónak egy kapcsolatra: hmmm... szerintem meg is van a fő probléma, ezen mindenképp kéne változtatnod; ez így nincs rendjén, valami önbizalmat nem ártana szerezned :)

-Túl vékony: számomra nem igazán létezik ilyen, minden vékony lány tetszik. Nem is emlékszek olyan lányra, aki úgy tetszett volna, hogy nem volt vékony. Alsó határ rettentően alacsonyan van nálam.

-Pici mell: igazából nekem nem a mell a fő szempont, közel sem elsődleges, de egy kikötésem pedig van: ne legyen nagy. Lehet meglepődtél, illetve ellenkezőjére számítanál, de valóban csak ennyi. Szimplán nem tetszik a nagy. Sokkal, sokkal szebb egy kicsi/közepes és formás mell, mint a nagy, főleg vékony alakhoz. Sokan lehet vitatkoznának, de ez még mindig saját vélemény, amit senki se fog megváltoztatni.

-Fehér bőr: teljesen rendben, rettentően tetszik. Kissé napbarnítottig minden. Belegondolva minden lány, aki külsőleg megfogott olyan fehér volt, mint a frissen leesett szennyeződésmentes hó :D

-Az ideálom szerint a lapos has, vékony "pálcika" lábak és kisebb formás fenék az, ami tetszik. Még a kiálló medencecsontokat is szexinek találom. Azért ruhán keresztül is látom, hogy ki hogy néz ki, főleg nyáron. Tökéletesnek pedig nem kell lenni, nem várom el senkitől, hogy ideálomnak megfeleljen, csak hellyel közel. És igen: lefeküdnék vele, ha arcra is stimmel. Csak annyi a probléma, hogy nem szeretem az 1 alkalmas dolgokat, tehát belső tulajdonságok is legyenek meg, illetve 18 éves.

Ne lásd ennyire rosszul a helyzetet, sok ember van, sokféle ízlés. Attól, mert instán, fb-n, stb olyan lányokat látsz, kik közel tökéletesnek néznek ki (ami valójában vagy igaz vagy nem) és kapnak egy csomó likeot még nem azt jelenti, hogy feltétlen az a mai szépségideál. Nem fogok egy olyan embert követni, aki nem tetszik és mások is így vannak vele. Kommentek sem lesznek negatívak. Megtalálták azt az érdeklődési kőrt és körülbelül ugyna azok nézik a képeit, kommentelnek mindenféle szépet (+ negatívat lehet törlik) + likeolgatnak. Nem releváns adat.

De még, ha megkérdezel vagy 5 ismerőst se feltétlen.

Haverjaim közül van, aki egyetért az ízlésemmel hellyel közel és van olyan is, akinek a teljes ellentéte. Nincs ezzel semmi probléma, így van rendjén. El kell fogadni a másik ízlését és se nem cikizni a szépségideálunktól távolabb álló egyéneket, akik más ízlésének lehet tökéletesen megfelelnek! Ez az, ami sajnos soha nem fog beteljesülni és ami miatt szerintem olyan, hogy "tökéletes" nincs is. Ki vagy kik, illetve milyen jogon döntik azt el, hogy mi a tökéletes úgymond globálisan? Szerintem a plussize (idk pontosan hogy hívják) kampány is túltolták, egyenesen egészségtelen kategóriába.

Ne másnak, másoknak próbálj megfelelni, hanem próbálj magadnak, illetve próbáld elfogadni magad. Ha pedig látod, hogy egy fiúnak tetszel, akkor ne azt próbáld neki megmondani, hogy miért nem vagy szép, avagy nem szép... látja azt ő is. Neki, ha megfelelsz, akkor nincs probléma. Ha te is neki, akkor pedig az kapcsolatgyanús :)

Szeintem a legnagyobb probléma még mindig a hozzáállásoddal van probléma.

Kép valóban sokat segít pontos megítélésben, google képkereső pedig igen hasznos tud lenni. Még annyi, hogy egy gyakorikérdések és igazából 1 oldal se fogja neked megmondani a valóságot. Sokkal sokszínűbb az valójában, mivel egy közösségszerű. Sok kérdést ugyan azok nézik, írnak véleményt, stb. Negatív kritika pedig valahogy mindig hangsúlyosabb. Valahogy, a jót alapból kevesebben dicsérik és jegyzik is meg :(

Bocsi, ha van a szövegemben némi gondolattörés, de csak írtam, ami eszembe jutott.

2018. aug. 6. 00:09
 16/31 A kérdező kommentje:

00:09

Köszi a kifejtést.

A kérdés végén ott van, hogy nem 15 vagyok.

Igazatok van egyébként, emberfüggő, kinek mi jön be, de vannak nem látható részek egy emberen, és ugye nincs az ember homlokára írva hogy néz ki pl a nemiszerve, stb, de azt hiszem, ha megismerek egy olyat, még az elején megmondom neki akkor is, ha ciki, és nem érheti meglepetés.

Mert lehet, h valaki túl vékonynak tart, de úgy van vele, hogy a belső többet nyom a latba, összejövünk, és szexnél derül ki, hogy ja, kilógó kisajkai is vannak, és azt is pont utálja, az így sok neki a rosszból.

2018. aug. 6. 00:33
 17/31 he84 ***** válasza:
Ha valakinek szimpi vagy szerelemmel, vagy anélkül és lefeküdne veled, akkor nem fogja érdekelni a kisajkad. Csak a felszínes és kényes embereket érdekli ez olyan szinten, hogy emiatt nem lenne veled. Ez nagyjából olyan, mintha egy fiú előtte elmondaná neked a pénisze méretét csakis azért, nehogy esetleg felsüljön vele. Nem ez a lényeg és normális esetben ilyenek miatt nem hagyják ott egymást az emberek. Nem kéne ennyire szégyellned a kisajkadat. Fura lenne előre bejelentened és amúgy is látni akarná hamarabb, ha szóbahoznád előre.
2018. aug. 6. 00:48
 18/31 A kérdező kommentje:

Tudom, nem jellemző, hogy emiatt hagyják ott egymást az emberek, de ha valakinek vmi nem tetszik, az már úgy nem olyan.

De értem, hogy mit mondasz.

2018. aug. 6. 00:54
 19/31 anonim ***** válasza:

Komolyan minden létező trendnek, elvárásnak, egyéni ízlésnek meg akarsz felelni, ami ezen a világon létezik?

Rengeteg értelmes dolgot csinálhatnál ez idő alatt, amit mások életének elemzésével töltesz.

A tökéletesség nem létezik! A szépség szubjektív. Fogadd el, hogy az emberek minimum felének unszimpatikus leszel, mert nem illenek hozzád, nem téged keresnek.

Nem te vagy a világ közepe.

Ha barna bőröd és nem létező puncid lenne, akkor is sírhatnál, mert nekem meg egyáltalán nem izgató a barbie baba kinézet. A fehér bőr, rózsaszín punci, nagy, duzzadt ajkakkal, szőrös szeméremdombbal a legszebb. Lehetnek akármilyen hosszúak a kisajkak. A lényeg, hogy ne egy homogén semmi legyen ott, mert a semmi valahogy sosem lesz izgató.

2018. aug. 6. 01:03
 20/31 A kérdező kommentje:

Nem megfelelni akarok, azt kérdeztem, jó e egy ilyen nő is.

Milyen életeket elemezgetek? Nem mondtam azt sem, hogy a világ közepe lennék.

Szerintem se izgató a babapunci egyébként, nem is olyat akarnék, csak kicsit kisebb ajkakat, ennyi.

2018. aug. 6. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!