Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom pénisze lüktet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom pénisze lüktet alvás közben. Ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Nagyon imádok a párommal aludni, mindig odabújunk egymáshoz aztán elalszunk. Viszont az utóbbi időben sokszor azt veszem észre, hogy mikor elalszik, és mondjuk félálomban magához von, olyankor mindig adok neki egy puszit, meg végigsimítom a kezét vagy a hátát, és azonnal áll neki. De közben alszik. Néha picit erősebben magához húz, gondolom élvezi, hogy hozzám dörgölőzik. Viszont azt vettem észre, hogy szinte mindig lüktet a pénisze, de máshogy mint ahogy az elélvezésél. Rendben van a szexuális életünk, csak nem tudom, hogy normális e hogy kb minden alvásnál ez van. Aztán amikor felébred akkor mindig meg simogatja, megint hozzám bújik és alszik tovább.

Engem ez egyáltalán nem zavar, sőt nagyon is élvezem, csak már néha sajnálom szegényt, és azon gondolkozom, hogy könnyítek rajta, de ez mind alvás közben játszódik le.

Normális dolog ez?

2018. aug. 5. 21:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%
Az igen csak nagy butaság. Amúgy ez a félálom dolgot én sem értem. Elvileg mélyálomban termelődik a legtöbb tesztoszteron, illetve akkor van az ember testének többi része tartalékon. Egyszerűen több vér marad, hogy megtöltse a barlangos testet. De én is azt vettem észre, hogy mikor iszonyatosan fáradt vagyok és teljesen kimerült, akkor van a legzavaróbb kérlelhetetlen, betonkemény erekcióm mindenféle szexuális gondolat nélkül. Ami elég kellemetlen, mert ördögi kör. Nem tudok tőle aludni, így még fáradtabb leszek és órákon át csak szenvedek és vergődök. Illetve nyilván egy idő után már jönnek a szexuális gondolatok is. Borzasztó tud lenni. De ilyen állapotban elvileg az elején említett dolgok nem olyan mértékben vannak jelen, így nem kéne ilyen reakciónak lennie. De mikor így áll, akkor jobban tetten érhető valóban a szívverés által gerjesztett lüktetés is. Amúgy a nap első felében is ilyenkor van önkéntelen merevedésem mikor nagyon fáradt vagyok. Nem is feltétlen a felkeléskor. Akár néhány órával később mikor még jobban rám tör a fáradtság. Egy újabb példa, hogy miért szar férfinek lenni. Mert, hogy a nők itt is imádnak panaszkodni, hogy mennyivel jobb a férfiaknak.
2018. aug. 6. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!