Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom pénisze lüktet alvás közben. Ez normális dolog?
Nagyon imádok a párommal aludni, mindig odabújunk egymáshoz aztán elalszunk. Viszont az utóbbi időben sokszor azt veszem észre, hogy mikor elalszik, és mondjuk félálomban magához von, olyankor mindig adok neki egy puszit, meg végigsimítom a kezét vagy a hátát, és azonnal áll neki. De közben alszik. Néha picit erősebben magához húz, gondolom élvezi, hogy hozzám dörgölőzik. Viszont azt vettem észre, hogy szinte mindig lüktet a pénisze, de máshogy mint ahogy az elélvezésél. Rendben van a szexuális életünk, csak nem tudom, hogy normális e hogy kb minden alvásnál ez van. Aztán amikor felébred akkor mindig meg simogatja, megint hozzám bújik és alszik tovább.
Engem ez egyáltalán nem zavar, sőt nagyon is élvezem, csak már néha sajnálom szegényt, és azon gondolkozom, hogy könnyítek rajta, de ez mind alvás közben játszódik le.
Normális dolog ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!