Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz egy normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz egy normális fiút találni magamnak?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim. A legfőbb, hogy legyen humoros, lehessen vele hülyülni. Szeressen romantikázni. Csókolózni, ölelkezni, bújni, hosszasan beszélgetni, egymás ölében aludni. Nem hiszem, hogy ezek olyan nagy dolgok lennének...

19/meleg/F

2018. jún. 23. 20:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
63%
Mindenki messze lakik.
2018. jún. 23. 21:01
 2/25 anonim ***** válasza:
79%
Ahwww ez tök édes*^* egyébként, kevés a normális ember manapság mondjuk 1részt azért:|
2018. jún. 23. 21:54
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
Rengetegszer megkerdeztem mar ezt magamtol, hiaba vagyok fiatal en is ilyenere vagyom. 16/F
2018. jún. 23. 22:03
 4/25 Buran ***** válasza:
100%

Vagy csak dugni akarnak, vagy nem akarnak semmit, vagy ha komolyat keres, akkor irreális elképzelésekkel. Legalábbis ezt tapasztaltam.

Ha meg komolyat keres, normális, tetszünk is egymásnak, minimum a világ másik végén él...

23/F/m

2018. jún. 23. 22:04
 5/25 anonim válasza:
100%
Az előttem válaszoló leírta , és igaza van.
2018. jún. 23. 22:34
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlót keresek... És tényleg nehéz találni ilyen fiút :(
2018. jún. 23. 22:41
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon nagyon nehéz, hatalmas erő és kitartás kell. Mindenki csak szexet akar, azt is undorító módon. UGyanez az, amit én is keresek, amit Te, kedves kérdező, ám nem jön össze. Hitevesztett vagyok :D :P
2018. jún. 23. 22:59
 8/25 anonim ***** válasza:
88%

Ha csak ennyi kellene, már lenne párod. De kell a kémia és kell az, hogy bejöjjön... Sajnos ez így együtt ritka. Sokan valóban nem ezt keresik vagy ha van is vki hamar megunják. De azért akad sok, aki ezt keresi. Én is. A hülyülős részen jót mosolyogtam, mert én pl sokat hülyéskedek. A simi, bújás, stb rész meg ... A LEGJOBB DOLOG A VILÁGON! :)

Pesten azonban mindenki húsdarabnak tekinti a másikat, ami pótolható, mert a Rómeón lesz 100 másik... Sajnos...

2018. jún. 24. 00:18
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyet keresek, de nem találok. 😕

19/F

2018. jún. 24. 09:54
 10/25 anonim ***** válasza:
22%
Hát hozzám jöhettek ölelkezni bújni :D VAn barátom ugyan de abban nincs semmi :D fiatal srácok! Szívesen megölelgetlek titeket :D Tényleg am minden rossz indulat nélkül. :D
2018. jún. 28. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!