Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz egy normális fiút találni magamnak?
Nincsenek nagy elvárásaim. A legfőbb, hogy legyen humoros, lehessen vele hülyülni. Szeressen romantikázni. Csókolózni, ölelkezni, bújni, hosszasan beszélgetni, egymás ölében aludni. Nem hiszem, hogy ezek olyan nagy dolgok lennének...
19/meleg/F
És ha ugyanabban a városban lakának arra sincs semmi garancia hogy bejönnek egymásnak
Jártam már igy kis faluba lakok senki más nem volt rajtam kivul itt csak egy 8 évvel fiatalabb srác annak meg nem kellettem
Sajnos sokaknak csak az elvárása van, ha pedig nem pontosan olyan, ahogyan elképzelt, akkor várja a csodát tovább, évekig, míg el nem telnek az évek, szépen lassan ...
Ja, hogy messze lakik?! 😮 A mai világban, ahol a világ másik felére is el lehet fél nap alatt eljutni? Ebben a kicsi országban pedig max pár óra és ott vagyok. De hát a kényelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!