Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz egy normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz egy normális fiút találni magamnak?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim. A legfőbb, hogy legyen humoros, lehessen vele hülyülni. Szeressen romantikázni. Csókolózni, ölelkezni, bújni, hosszasan beszélgetni, egymás ölében aludni. Nem hiszem, hogy ezek olyan nagy dolgok lennének...

19/meleg/F

2018. jún. 23. 20:48
1 2 3
 21/25 ZoltanAnglia ***** válasza:
0%
Azt irja itt mindenki, hogy nagyon nehez...es o is ilyet keres....akkor teszel..most bizonyithattok...egymasra talaltatok.
2019. febr. 8. 15:56
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hallod te sokeszű itt, fölöttem. Próbálkozunk mi, csak tudod, itt mindenki tisztes távolságra van egymástól. Tudod, mennyi az esélye annak, hogy ugyanazon környéken éljünk? Segítek: szinte nulla.
2019. febr. 8. 22:17
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

És ha ugyanabban a városban lakának arra sincs semmi garancia hogy bejönnek egymásnak

Jártam már igy kis faluba lakok senki más nem volt rajtam kivul itt csak egy 8 évvel fiatalabb srác annak meg nem kellettem

2019. febr. 9. 12:00
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
En is ilyet keresek... :( 18/F
2019. máj. 24. 14:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Sajnos sokaknak csak az elvárása van, ha pedig nem pontosan olyan, ahogyan elképzelt, akkor várja a csodát tovább, évekig, míg el nem telnek az évek, szépen lassan ...

Ja, hogy messze lakik?! 😮 A mai világban, ahol a világ másik felére is el lehet fél nap alatt eljutni? Ebben a kicsi országban pedig max pár óra és ott vagyok. De hát a kényelem...

2019. máj. 24. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!