Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz egy normális fiút találni magamnak?
Figyelt kérdés
Nincsenek nagy elvárásaim. A legfőbb, hogy legyen humoros, lehessen vele hülyülni. Szeressen romantikázni. Csókolózni, ölelkezni, bújni, hosszasan beszélgetni, egymás ölében aludni. Nem hiszem, hogy ezek olyan nagy dolgok lennének...
19/meleg/F
2018. jún. 23. 20:48
11/25 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés mindenkiben felmerült aki komoly,normális kapcsolatot akar :/ Annyi ilyen kérdés volt már itt gyakorin és még mennyi ilyen lesz :D. Ha valakinek lenne kedve ismerkedni akkor írjon rám :"D 19/F
12/25 anonim válasza:
Ezek egyik sem nagy dolgok valóban, és ezeket férfiként mind szeretem csonálni, de ha èn odamegyek hozzád ezekkel a tulajdonságokkal akkor miröl akarnál hosszasan beszélni? Tettszene az érontésem? Romantikusnak tartanád azt amit én tartok romantikusnak? Tettszene ahogy csókolózlak?
13/25 A kérdező kommentje:
Beszélgetni? Beszélgetni bármiről lehet hosszasan, témától függetlenül (mint ahogy ezt teszem egy helyes, jóképű, szexi, okos pesti fiúval, lassan már egy hónapja). Igen, tetszene az érintés, főleg az erogén zónákon. Tetszene a csók. Imádok csókolózni, csak mióta szingli vagyok nincs kivel. Attól függ, neked mi a romantikus 😉
2018. júl. 21. 21:35
14/25 anonim válasza:
Sajnos én sem találtam még normálisat,pedig már egy ideje keresek...aki talán jó lenne, az az ország másik végén lakik...🙄😏
15/25 anonim válasza:
mert nem merik felvállalni magukat :(
17/25 anonim válasza:
Messze laknak,fiatalat de méginkább fiatalabbat keresnek.
Nagy a szájuk.
18/25 anonim válasza:
mi 2 fiu vagyunk bp-röl,helyes fiatalok,baratkoznánk hasonlokkal
19/25 anonim válasza:
Sajnálom hogy nem tálalsz te sem egy ilyen fiút. :( Pedig ezek nálam is alap dolgok, de ugye sokak csak gyors szexet akarnak...
Mást nem tudunk tenni mint türelmesen várunk és éberek vagyunk.
20/25 anonim válasza:
Tudod hol talalsz olyan sracot?
Az álmaidban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!