Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom pénisze lüktet alvás közben. Ez normális dolog?
Nagyon imádok a párommal aludni, mindig odabújunk egymáshoz aztán elalszunk. Viszont az utóbbi időben sokszor azt veszem észre, hogy mikor elalszik, és mondjuk félálomban magához von, olyankor mindig adok neki egy puszit, meg végigsimítom a kezét vagy a hátát, és azonnal áll neki. De közben alszik. Néha picit erősebben magához húz, gondolom élvezi, hogy hozzám dörgölőzik. Viszont azt vettem észre, hogy szinte mindig lüktet a pénisze, de máshogy mint ahogy az elélvezésél. Rendben van a szexuális életünk, csak nem tudom, hogy normális e hogy kb minden alvásnál ez van. Aztán amikor felébred akkor mindig meg simogatja, megint hozzám bújik és alszik tovább.
Engem ez egyáltalán nem zavar, sőt nagyon is élvezem, csak már néha sajnálom szegényt, és azon gondolkozom, hogy könnyítek rajta, de ez mind alvás közben játszódik le.
Normális dolog ez?
Álló helyzetben a farok mindig lüktet mert a vér megtölti az szövetket a péniszben és így áll fel a vért pedig a szív keringteti tehát az a lüktetés amit látsz az ahogy a vér áramlik a farkában ahogy a szív keringteti.
Segíthetsz rajt csak ha felkelted lehet durci lesz bár gondolom úgyis kárpótlod :)
Éjszakai magömlés
Gyakorlatilag álmában elélvez ezért lüktett
De nem mindig van magömlés
Van olyan álomban lévő kielégülés h nincs ejakulátum
Ha dagad a farka tégy meg neki egy jó dolgot
Szopjad le
Hidd el értékelni fogja
Anelyik pasi nem tudja mi a dörgés az vagy hülye vagy meleg
24N
Általában a legtöbb férfinak merevedése van alvás közben. De ez nem szexuális izgatottgástól, vagy szexuális álomtól van.
21N
utolsó. Tanulj meg szöveget értelmezni. Köszönöm :)
nem gondolom, hogy a puszi szexuális izgatásnak számít.
Csupán kiváncsi voltam, hogy mi váltja ki, mert különbözik az elélvezéses lüktetéstől.
Teljesen normális!
A Te puncid is lüktet, csak azt nem figyeled!
Kapaszkodjatok meg:
nekem a szivem is lüktet alvás közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!