Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/38 anonim válasza:
Kedves #3!Te is itt vagy.A szexuális kategóriában... ;)
Te mit keresel?Ja!Már értem.Az előbb magadból indultál ki. :D
Vagy esetleg te vagy az aki nem talál magának senkit???
Lehet hogy sokan azért járnak ide mert alkalmi partnert keresnek, de legalább ne játszd itt a szentet úgy mint ha te sokkal jobb lennél mint mások!!
13/38 anonim válasza:
Neked nem való nemi élet.
Légyszíves kíméld meg őket magadtól.
Csak fájdalmat okoznál.
45F.
14/38 A kérdező kommentje:
Én?
2018. aug. 5. 22:39
16/38 A kérdező kommentje:
Ohh.....most mondjam azt h megbántott?
2018. aug. 5. 22:53
17/38 anonim válasza:
Erre nem hisz hogy találsz jó választ. Az aki kanos, miért idióta, és az idióták mért ne lehrtnének itt ugyanúgy mint bárhol máshol? És kik az idióták?
18/38 A kérdező kommentje:
Mindenki
2018. aug. 5. 23:32
19/38 anonim válasza:
Szóval különbnek érzed magad a férfiaknál! Üdvözöllek te kis femináci! :D
20/38 A kérdező kommentje:
Én se vagyok különb....csak egy kicsit
Üdv .........
2018. aug. 5. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!