Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R#bancnak gondolna emiatt?
Nemrég jöttem össze az új barátommal, és mindig belém élvez, mikor szexelünk. Ez magában nem baj, mert tablettát szedek, csak az előző barátaim mindig a számba fejezték be.
Őket probléma nélkül megkértem rá, mert semmi komolyat nem akartam tőlük, szóval mindegy volt mit gondolnak, most viszont más a helyzet.
Szóval mit szólnátok, ha a barátnőtök erre kérne?
20/N
Én őszinte leszek veled,
ha a barátnőm előjönne egy ilyen kéréssel, teljesíteném gond nélkül, viszont el is gondolkoznék rajta, hogy vajon előttem hány pasitól kérhette ugyanezt...
Szóval remélem érted a logikát....
Azt gondolnám hogy nem akarok veled kapcsolatot.
Ha laza kapcsolatban felszabadultan gátlástalanul szexelsz nekem meg megjátszod az "erkölcsös" nőt az nagyon nem tetszene.
Ellemben ha komoly kapcsolatot akarnál akkor nyiltan, tabuk nélkül beszélnél nekem a szexuális igényeidről, és gátlástalanul viselkednél az lennél te. az lenne őszinte.
Voltam olyan nővel aki a "komoly" pasijait soha nem szopta le mert hát akkor azt hiszik róla hogy egy rianc, engem pedig a kocsiban egy parkolóban fényel nappal lepippantott. Na ez rianc.
Vezesd elő ugy mintha ez most jutott volna eszedbe.
Mintha ez egy új vágy lenne amit ő hozott elő belőled, nem pedig egy megszokott rutin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!