Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap este a diskóban le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este a diskóban le kellett szopnom egy fiút. Feljelenthetem, vagy fogjam fel tanulópénznek? 18/l

Figyelt kérdés
Elvitt kocsikázni, és egy erdő mellett azt mondta kiszálok,vagy beveszem a számba. És sötét volt, féltem volna kiszálni .
2018. aug. 5. 10:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Nyomd csak föl. Legalább röhögnek egy jót. Legközelebb legalább lesz annyi agyad,hogy idegen ember mellé nem ülsz be,mert lusta d.nó vagy gyalogolni....!!Ugye??!
2018. aug. 5. 15:15
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fe. Nem fognak kinevetni, sem csodálkozni nem fognak rajta.

Vedd tudomásul hogy teegy áldozat vagy és nem te vagy a hibás bármennire is ezt akarják belédsúlykolni.

Az iylen szemeteknek a börtönben van a helyük.

Ha nem jelented fel tovább fog garázdálkodni.

2018. aug. 5. 16:46
 33/42 anonim ***** válasza:
4%
Most ejtsünk 1perc néma csöndet,szegény kérdezőért..
2018. aug. 5. 17:00
 34/42 anonim ***** válasza:
3%
Az ilyen lányokat én is leszopatnám, már ne is haragudj...
2018. aug. 5. 17:11
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan, hogy milyen emberek vannak komolyan mondom...nem lepődnék meg rajta, ha itt néhány válaszolóról is kiderüne hasonló undormány. Igen, jelentsd fel!
2018. aug. 5. 19:30
 36/42 anonim ***** válasza:
4%
Hát... én tudom milyen ha megerőszakolnak de itt nagyon hibás a kérdező. Hiába véditek... Elmegy egy idegennel kocsikázni... kérdező, miért mentél el vele és mennyi ideje ismerted, mégis mit gondoltál? Inkább szálltál volna ki telefon csak volt nálad... a pasi egy hatalmas gyökér amúgy remélem valamikor vissza adja neki a sors amit tett de arról hogy ilyen helyzetbe kerültél csak te tehetsz.
2018. aug. 5. 22:24
 37/42 anonim ***** válasza:
73%

Az lehet, hogy neki nem kellett volna veszélyes helyzetbe hoznia magát azzal, hogy beszáll egy idegen mellé a kocsiba, de ez mentesíti a fickót az erőszak alól? Magyarul ha mondjuk felveszek egy stoppost, akkor jogom van megdugni a kocsimban az engedélye nélkül, mert beszállt mellém? Még szerencse, hogy nem az ilyen gyakoris válaszolók alkotják a törvényeket, mert elég para lenne.

2018. aug. 5. 23:49
 38/42 anonim ***** válasza:
Nem ezt senki se mondta, de lehetne mindneki elővigyázatosabb, és nem keresni a bajt. A stopos példa hülyeség nem egyenlő azzal amikor diegóban megismersz valakit és beszállsz a kocsijába.
2018. aug. 6. 04:51
 39/42 anonim ***** válasza:
Discoban, a telefon kijavította, bocsi. 😁
2018. aug. 6. 05:14
 40/42 TentPreton válasza:
0%
Fogd fel inkább tanulságnak. Önszántadból ültél a kocsijába, gondolhattad volna hogy nem egy szép tájat vagy műemléket akar megmutatni a diszkó után. Nyugi, nem lett tőle semmi bajod, még egészséges is az ondó, de legközelebb jobban vigyázz, kivel mész el csak úgy 😉
2020. márc. 5. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!