Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak mert este 11 kor kezdjuk el a szexet és 6kor kell attól miért en fér bele 2-3 menet miért lustult el a párom?
Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 10:26
2/10 A kérdező kommentje:
egesz delutan pihent meg regen azt mondta neki 6 ora alvas eleg nem s szokott tobbet aludni
2018. aug. 4. 10:31
3/10 anonim válasza:
Fáradt, és nem vagy elég szexi neki
4/10 anonim válasza:
Mert unja, hogy csak követelőzöl, elvárod, hogy mindig toppon legyen, és valószínűleg csak fekszel egyhelyben, mint egy bot.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy már te sem vgay a toppon ott alul? Emlékezz vissza, hogy nem-e volt olyan eset, hogy a pasid esetleg el se ment. Még ha csak a fáradságra is fogta. Sajnos az a tapasztalatom, hogy ha a nők nem tornásztatják a hüvelyizmaikat, akkor bármilyen szűkek is kezdetben, egy idő után szépen kitágulnak és sajnos volt olyan partnerem akinek már annyira elgyengültek az izmai, hogy alig éreztem valamit, és sokkszor csak úgy tudtam elmenni ha leszopott a végén. Ott már én sem eröltettem a szexet.
7/10 A kérdező kommentje:
Ő mindig elmegy néha túl szűk is a hüvelyem van hogy a 2 újj is fáj.
2018. aug. 4. 20:23
8/10 A kérdező kommentje:
ujj*
2018. aug. 4. 20:24
9/10 anonim válasza:
A szexet nem szabad sürgetve lerendezni! Ahhoz nyugodtság kell és idő. Álljatok neki 8-kor és felejtsd el a 11-et! Mindent meg lehet oldani. Aki azt mondja h nem az nem akarja!
Amúgy a megszokás lustává tesz a korai kelés és a szar meló elfásít. A fáradtság megöli a vágyat. A szex napirendi ponttá tétele és időponthoz kötése pedig elég káros beidegződés és a szex rovására megy....
35F
10/10 A kérdező kommentje:
nem tudom 8kor elkezdeni 9kor végzem a munkában.
2018. aug. 6. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!