Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este a diskóban le kellett szopnom egy fiút. Feljelenthetem, vagy fogjam fel tanulópénznek? 18/l
Hogyan lenne már ez szexuális erőszak? :D
Adott választási lehetőséget a srác. Nem erőszakkal nyomta le a fejed.
Te szálltál be az autójába. Majd mikor kiszállhattál volna, te maradtál és szoptad le.
Tudod, ki is szállhattál volna, és felhívtad volna egy autóval rendelkező barátod, barátnőd, esetleg a szüleid.
Szóval ne add az ártatlant. "Le kellett szopnom."
Nem, te szoptad le, mert inkább szoptál, minthogy gyalogolni kelljen 2 km-t. :D
Ez egyértelmű nemi erőszak, ráadásul előre kitervelten hajtotta végre.
Jelentsd fel a rendőrségen. Sterintem minden discóban ejátsza valakivel ezt, amíg meg nem bukik.
Biztos sok áldozata van már.
Ne habozz, írj a rendőrségnek, vagy menj be személyesen. E-mai-ben is feljelentheted.
16.
Igazad van. Tényleg nem szexuális erőszak.
Szexuális kényszerítés a pontos definició.
A büntetési tétele: 1 évtől 5 évig terjed.
#16 Adott választási lehetőséget, de nagyon aljas volt :) Vagy szerinted teljesen oké dolog egy lányt elvinni éjjel egy erdőbe és választás elé állítani, hogy leszopsz vagy kiszállsz? Szerinted ez helyes cselekedet? Ha a Hős utcában nőttél fel, akkor biztos.
Egyértelműen egy gyökér volt a srác, de a kerdező is hibázott, hogy egy idegen kocsijába beszállt. Ezenkívül ki is szállhatott volna, bár ez csak akkor biztonságos, ha már van egy konkrét személy, aki oda tud jönni érted. És egyébként az is opció, hogy ha azt mondod a srácnak, hogy inkább kiszállsz, akkor erőszakkal leszopat, mert ugyebár arra számít, hogy ilyen esetben inkább magadtól leszopod. Veszélyes helyzetbe hoztad magad, tanulópénz.
Ez így szerintem nem bűncselekmény. Szóval ezt...
...beszoptad sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!