Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap este a diskóban le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este a diskóban le kellett szopnom egy fiút. Feljelenthetem, vagy fogjam fel tanulópénznek? 18/l

Figyelt kérdés
Elvitt kocsikázni, és egy erdő mellett azt mondta kiszálok,vagy beveszem a számba. És sötét volt, féltem volna kiszálni .
2018. aug. 5. 10:28
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
54%

Hogyan lenne már ez szexuális erőszak? :D

Adott választási lehetőséget a srác. Nem erőszakkal nyomta le a fejed.

Te szálltál be az autójába. Majd mikor kiszállhattál volna, te maradtál és szoptad le.

Tudod, ki is szállhattál volna, és felhívtad volna egy autóval rendelkező barátod, barátnőd, esetleg a szüleid.

Szóval ne add az ártatlant. "Le kellett szopnom."

Nem, te szoptad le, mert inkább szoptál, minthogy gyalogolni kelljen 2 km-t. :D

2018. aug. 5. 11:21
 12/42 anonim ***** válasza:
71%
Én kijelentettem volna, hogy egyikre sem vagyok hajlandó. Ha kiszáll, hogy kirángasson, magamra zárom az autót. Ha szerencsém van, és benne hagyja a kulcsot, akkor átmászok a vezetőülésre és elhajtok az autójával, ő meg maradjon az erdőszélen. Persze, ehhez tudni kell vezetni, szerencse is kell hozzá és reménykedni abban, hogy nem kapnak el autólopásért. :D
2018. aug. 5. 11:27
 13/42 anonim ***** válasza:
48%
Tanulópénz
2018. aug. 5. 11:29
 14/42 anonim ***** válasza:
27%
Miért kellene feljenteni,te szutyok kis ribi???! Önszántadból szoptad le,nem erőszak volt!! Örsön mit mondaaz ,jaj elmentem kocsikázni egy hapsival ,aki azt mondta szopjam le vagy szálljak ki ,én meg leszoptam.... hat jót fognak röhögni egy ribin legalább!!! Jelentsd csak fel
2018. aug. 5. 11:53
 15/42 anonim ***** válasza:
78%

Ez egyértelmű nemi erőszak, ráadásul előre kitervelten hajtotta végre.

Jelentsd fel a rendőrségen. Sterintem minden discóban ejátsza valakivel ezt, amíg meg nem bukik.

Biztos sok áldozata van már.

Ne habozz, írj a rendőrségnek, vagy menj be személyesen. E-mai-ben is feljelentheted.

2018. aug. 5. 11:57
 16/42 anonim ***** válasza:
26%
Miért lenne erőszak te nagyon okos 15-ös??! A srác adott választási lehetőséget is ,ti nagyon okosok....
2018. aug. 5. 12:01
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

16.

Igazad van. Tényleg nem szexuális erőszak.

Szexuális kényszerítés a pontos definició.

A büntetési tétele: 1 évtől 5 évig terjed.

2018. aug. 5. 12:32
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

#16 Adott választási lehetőséget, de nagyon aljas volt :) Vagy szerinted teljesen oké dolog egy lányt elvinni éjjel egy erdőbe és választás elé állítani, hogy leszopsz vagy kiszállsz? Szerinted ez helyes cselekedet? Ha a Hős utcában nőttél fel, akkor biztos.

Egyértelműen egy gyökér volt a srác, de a kerdező is hibázott, hogy egy idegen kocsijába beszállt. Ezenkívül ki is szállhatott volna, bár ez csak akkor biztonságos, ha már van egy konkrét személy, aki oda tud jönni érted. És egyébként az is opció, hogy ha azt mondod a srácnak, hogy inkább kiszállsz, akkor erőszakkal leszopat, mert ugyebár arra számít, hogy ilyen esetben inkább magadtól leszopod. Veszélyes helyzetbe hoztad magad, tanulópénz.

2018. aug. 5. 12:35
 19/42 anonim ***** válasza:
51%
És bekaptad, vagy meddig csináltad?
2018. aug. 5. 12:43
 20/42 anonim ***** válasza:
22%

Ez így szerintem nem bűncselekmény. Szóval ezt...

...beszoptad sajnos

2018. aug. 5. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!