Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek kellene bármin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kellene bármin változtatnom? Lefeküdtem az egyik haverommal egyik este részegen, többi lent.

Figyelt kérdés
Nem érzem úgy h bármi változott volna közöttünk azóta. Évek óta jóban vagyunk, sokat ittunk, valahogy igy alakult, annyira természetes volt az egész h az már ijesztő...utána a szokásos ritka messenger beszélgetés (mindig is előben voltunk nagydumások, messengeren is beszéltünk de kevesebbet) Eddig mindent elmertem neki mondani, mert hát, miért is ne, pasi ügyek, minden. Messzebb lakik, igy találkozni is ritkábban találkozunk, fel szeretném majd hozni neki a témát személyesen mert azóta nemt aliztunk hogy megtörtént...az, cask interneten kommunikátunk itt meg direct nem akarom felhozni a témát mert nemide való. Most viszont mintha sokkal többet keresne….kéri h meséljek meg ilyenek.Nem akarok fura lenni, de azt sem akarom ha neki véletlen többet jelentett az az este h megbántsam azzal hogy mondjuk részletesen elmesélek egy randimat….túlaggódom?
2018. júl. 26. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

*ost viszont mintha sokkal többet keresne

Jól sikerült az estéje, szerintem számíthatsz rá, hogy hamarosan ott topog az ajtódba:D

2018. júl. 26. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Es ilyenek a mai nok!!
2018. júl. 26. 19:38
 3/6 A kérdező kommentje:
#2: Igazad van, általánosítsunk egyetlen egy életesemény alapján, sőt ne csak rám húzd rám azt a bizonyos vizes lepedőt hanem úgy ámblokk az egész női nemre.=D Teljesen jogos.
2018. júl. 26. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 Fordított esetben soha nem történne meg ilyen! Nyilvánvalóan! A mai férfiak nem ilyenek!
2018. júl. 26. 19:51
 5/6 próbálokkedveslenni ***** válasza:
89%

Szerintem ő többet akart eddig is és végre megtörtént a szex. Most már kvázi `jogosan` várja a folytatást.

A női-férfi haveri kapcsolatok nagy %-ában azért nem történik semmi, mert a faszi nem mer lépni. Most, hogy kvázi megtörtént a dolog lépés nélkül, már kijön a valódi szándéka.

2018. júl. 26. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Velem ugyanilyen volt. Leültünk és megbeszéltük, kiderült, hogy mindketten attó féltünk, a másik mást lát bele, megnyugodtunk, párszor ismételtünk, de nem sokszor (szóval nem mondanám, hogy szexkapcsolat lett belőle) és azóta is barátok vagyunk.

26/F

2018. júl. 27. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!