Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is hormonálisan kéne kezelni azokat a férfiakat, akik arra izgulnak, hogy a nőnek nem jó?
Persze a nőket is, csak elég kevés van belőlük szerencsére.
Ez a mentalitás ahhoz vezet, hogyha lesz párjuk, akkor csak zsarolással fogják manipulálni a nőt, ergó nemi erőszak.
Voltam ilyennel együtt, folyamat olyan dolgokat erőltetett amit nem akartam, többször erőszakos is volt.. szerencsére ott tudtam hagyni
42/N
Mi van ?
A nőnek nem jó, de nemi erőszak lesz a vége ? Te érted amit írtál ?
Kasztrálni szokás a nemi erőszak tevőket.
# 2
Te nem érted.
Most olvastam, hogy valaki azért szereti az anált, mert tudja, hogy a nők nem szeretik és csak kényszerből csinálják. Az ilyen mentalitás ugródeszka a nemi erőszakhoz, ugyanis az is nemi erőszak, amikor valamilyen zsarolással olyan dolgokra kényszerítik a nőket szexuálisan, amit nem élveznek.
Véleményem szerint a társadalom söpredéke, aki ilyenekre izgul és potenciális Ted Bundy.
# 4
Csak nehogy téged erőszakoljon meg valaki.
5:
Nem kényszerből csinaljak (mert az tenyleg Btk-s kategória lenne) hanem megfelelési vágyból, feltétlen odaadásbol, behodolasbol kifolyólag. De önkéntesen!
Ha egy férfit a nő önkéntes, totális, akár fájdalmat es megaláztatást is vállaló behodolasa felizgat, azt azért nem hiszem hogy büntetni kene, mert egy ilyen helyzethez ket ember kell, aki - más más megfontolásból ugyan de - végső soron ugyanazt akarja. Morálisan, pszichológiai alapon lehet róla ítélkezni de jogilag szerintem nem.
A szexuálisan motivált manipuláció pedig oly mértékben része az életünknek, mindkét nemnél, hogy ha ezt a manipulációt büntetnénk akkor minimum minden masodik ember mehetne a börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!